Душан Тадић: Бане Ивановић - највише вара

КАДА ИГРАМО ДРУШТВЕНЕ ИГРЕ („НЕ ЉУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ“) НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ, ПА БАЦА КОЦКИЦУ СТО ПУТА

Душан Тадић и Бранислав Ивановић

  • Везиста репрезентације Србије Душан Тадић задовољан је одрађеним припремама у Аустрији и наговештава да од Боливије креће права Србија

        Припреме репрезентације Србије за Светско првенство улазе у завршну фазу, пред „Орловима” је још дуел са Боливијом и онда пут за Русију.

        - Долазак у Аустрију је прави потез, имамо мир и тишину, добре услове, терен је могао да буде мало бољи. Међутим, припремамо се најбоље могуће за Светско првенство. Против Чилеа је играо комбиновани састав, много младих играча је добило шансу, па није меродавно да се коментарише. Од Боливије све мора да крене узлазном путањом, да победимо како би се што боље спремили за Костарику, каже Душан Тадић.

        Осврнуо се одлични везиста и на остале репрезентације из групе у којој се налази Србија.

        - Знамо много о ривалима, јуче смо гледали Костарику, добро су организовани, 5-4-1, знају ко шта ради, уиграни, мораћемо да имамо добар проток лопте да како бисмо их казнили, направили вишак. Квалитетни су нарочито из контранапада. Швајцарска попут Аустрије, квалитетни, трче, раде за екипу. Бразил да не трошим речи, сви знају каква су екипа, истиче играч Саутемптона уз констатацију да су управо „Кариоке” уз Немачку и Шпанију главни фаворит за наслов у Русији.

        Везиста Саутемптона није присталица увођења VAR технологије.

        - Нервираће ме VAR, навикао сам да тога нема. Некада се деси да лопта не изађе ни по 30 минута, онда ти је чудно да се прекида игра кад неко симулира, биће ми баш необично.

        Тадић открива како репрезентативци Србије проводе слободно време.

        - Играмо Сони плејстејшн, највише NBA. Друштвене игре као што је „Не љути се човече“ су добре за победнички менталитет, нико не воли да изгуби. Изаберем Кливленд, а Митровић Голден Стејт, па нам се прекинуо кабл када сам водио два разлике. Иначе, када играмо друштвене игре Бане (Ивановић) највише вара, не може да победи па баца коцкицу сто пута..., закључује Душан Тадић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари