Лалатовић о Јавору: Неће бити нимало лако…

У 20. КОЛУ СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ, ФУДБАЛЕРИ ВОЈВОДИНЕ СУТРА ГОСТУЈУ У ИВАЊИЦИ

Ненад Лалатовић

        Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас да његову екипу очекује тешка утакмица против Јавора, али је истакао да црвено-бели из Новог Сада желе да освоје нова три бода у првенству.

        „Као и пред сваку утакмицу, очекивања су да се у Нови Сад вратимо са нова три освојена бода. Међутим, морам да кажем да то неће бити нимало лако. Гостујемо екипи Јавора, која је последњу утакмицу изгубила, али је пре тога забележила шест узастопних победа. То говори да су у успону форме, али и о њиховом квалитету“, рекао је Лалатовић.

        У 20. колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра гостују екипи Јавора у Ивањици. После две утакмице на свом терену, у којима су против Партизана и Напретка освојили четири бода, пред новосадском екипом је последње гостовање у јесењем делу сезоне.

        Војводина је трећа на табели Супер лиге Србије са 42 бода, колико има и другопласирани Партизан, док је Јавор на осмом месту са 26 бодова.

        Лалатовић је навео да је Јавор „прави домаћински суперлигашки тим“ и додао да је увек тешко освојити бодове у Ивањици.

        „И ми смо у доброј форми, атмосфера је добра и победничка и очекујем лепу првенствену утакмицу. Ми смо Војводина и где год и против кога год да играмо, идемо на победу. Надам се да ће наши навијачи доћи тамо да нас бодре и да ћемо сви, заједно са мном и играчима, дати све од себе за победу“, рекао је Лалатовић.

        Екипа Војводине биће комплетнија у односу на меч против Напретка, пошто су у конкуренцији за тим поново Дарко Пушкарић, Новица Максимовић и Филип Малбашић.

        Утакмица између Јавора и Војводине одиграће се сутра на Градском стадиону у Ивањици од 17.00.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари