Лигa шампиона: ПСЖ и Барселона у четвртфиналу

И БАЈЕР И МАНЧЕСТЕР СИТИ ЗБОГ ЦРВЕНИХ КАРТОНА ЗАВРШИЛИ УТАКМИЦУ СА ДЕСЕТОРИЦОМ

Лионел Меси

          Барселона и ПСЖ су у четвртфиналу Лиге шампиона, након што су у реванш дуелима извојевали победе идентичним резултатом (2:1).

          Барселона је за гол била боља од Манчестер ситија на „Ноу кампу“, захваљујући расположеном Лионелу Месију, који је мрежу „грађана“ начео у 67. минуту након паса Фабрегаса и смушене рекације Џолеона Лескота.

          Манчестер сити је у 89. минуту успео да изједначи голом Компанија на асистенцију Џека, али је у првом минуту судијске надокнаде победу Барси донео Данијел Алвеш након сјајне акције Инијесте.

          Дуел Барсе и Манчестер ситија обележиле су и контроверзне одлуке судије Леноа, пошто је француски арбитар уместо очигледног пенала над Џеком, доделио Забалети црвени картон због протеста. А у првом полувремену није досуђен такође чист пенал на Месију.

          И Бајер је меч који је изгубио на „Парку принчева“ завршио са десеторицом, пошто је искључен млади репрезентативац Немачке, Емре Џан.

          Бајер је био неупоредиво бољи него у првом одмеравању снага са „свецима“, када су на „Бај арени“ изгубили са 4:0. Бајер је повео у Паризу голом Сама, да би након изједначења Маркињоса нападач „фармацеута“ Ролфес пропустио да реализује пенал. ПСЖ је до победе дошао голом Лавеција у 53. минуту.

          Јуроспорт
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари