Лига шампиона: Сити у Барселони, Бајер у Паризу

КАТАЛОНЦИ У КРИЗИ, НЕДАВНО ИЗГУБИЛИ ОД ВАЉАДОЛИДА, А НИ СИТИ

НЕ СТОЈИ НИШТА БОЉЕ, ПРОШЛОГ ВИКЕНДА ПОРАЖЕН ОД ВИГАНА

         Барселона ће угостити екипу Манчестер Ситија у реваншу осмине финала Лиге шампиона и покушаће да „потврде” победу из првог меча, док ће ПСЖ имати рутински задатак у Паризу против Бајера из Леверкузена.

         Барселона је против Ситија у првој утакмици у Енглеској славила са 2:0, а из табора „грађана” било је много повика на судијске одлуке.

         Каталонци су у кризи, недавно су изгубили од Ваљадолида у Примери, а ни Сити не стоји ништа боље, пошто је прошлог викенда поражен од Вигана у четвртфиналу енглеског FА купа.

         - Чека нас велика утакмица, морамо да будемо позитивни и можемо до доброг резултата. Пружа нам се прилика да урадимо нешто фантастично, али важно је извучемо поуке из утакмице са Виганом. Биће тешко, али верујем да можемо да одиграмо на високом нивоу. Немамо шта да изгубимо - рекао је фудбалер Ситија Самир Насри.

         Нападач Барселоне Алексис Санчез сматра да ће његова екипа повтрдити класу у сутрашњој утакмици.

         - Морамо да заборавимо пораз од Ваљадолида, да престанемо да сажаљевамо сами себе. Морамо да гледамо напред, чека нас важна утакмица. Можда је Сити изгубио први меч, али знамо да је свако мотивисан против нас - навео је Санчез.

         У другој сутрашњој утакмици ПСЖ ће дочекати Бајер из Леверкузена, против којег је у првом мечу славио са 4:0.

         - Ако наставимо овако да играмо, имамо велику шансу да освојимо Лигу шампиона. У овом тренутку наш највећи конкурент на путу ка том трофеју је бранилац титуле Бајерн из Минхена - рекао је штопер ПСЖ-а Тијаго Силва.

         Обе сутрашње реванш утакмице осмине финала играју се од 20.45.

         Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари