Мурињо није пустио Ивановића да дође у Београд

ФСС ДОДЕЛИО ЗЛАТНЕ ЛОПТЕ ЗА НАЈБОЉЕГ СРПСКОГ ФУДБАЛЕРА И ТРЕНЕРА У 2013. ГОДИНИ, БРАНИСЛАВУ ИВАНОВИЋУ И ЉУБИНКУ ДРУЛОВИЋУ

        Жозе Мурињо и Бранислав Ивановић

        Свечаности у београдском хотелу Метропол није присуствовао најбољи српски репрезентативац Бранислав Ивановић, а награду је примио његов отац Раде.

        - Учинили смо све да Бане дође, чак и преко најинтимнијих пријатеља тренера Челзија Жозеа Муриња, али нисмо успели. Разлог је то да Челзи није испунио резултатска очекивања. То је суровост професионалног фудбала на енглески начин и морамо да се помиримо с тим - рекао је Караџић.

        Ивановић се присутнима обратио видео поруком у којој је истакао да му је то признање највећи понос и успех у досадашњој каријери.

        - Ово ми много значи, то је највећи успех у целој мојој каријери. Он не би био толико велики да није дошао у најуспешнијој години - поручио је Ивановић.

        Најбољи тренер по избору ФСС-а Љубинко Друловић, који је с омладинском репрезентацијом освојио Европско првенство у Литванији, рекао је да има велику обавезу да понови тај успех.

        - Први август ћемо памтити до краја живота. Пут који смо прешли није био лак, урадили смо много посла. Ово је дубок траг у мојој каријери и имам велику обавезу да поновим тај успех - казао је Друловић.

        Караџић је директору свих репрезентативних селекција Сави Милошевићу уручио награду у име Европске фудбалске уније (УЕФА) и ФСС за више од 100 одиграних утакмица за репрезентацију.

        Свечаности у хотелу Метропол присуствовало је велики број људи из фудбала, бивших и садашњих фудблера из Србије и региона и јавних личности.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари