Њукасл тражи за Митровића бар 23 милиона…

НЕ ЖУРЕ ДА СКЛОПЕ ПОСАО, ЈЕР СРПСКОМ ФУДБАЛЕРУ ЦЕНА МОЖЕ САМО

ДА НАРАСТЕ НА МУНДИЈАЛУ 2018

Александар Митровић

  • Енглески премијерлигаш већ је поставио износ обештећења испод којег неће ући у преговоре са клубовима који су заинтересовани за српског фудбалера

        Енглески премијерлигаш Њукасл поставио је цену од 23 милиона евра за центарфора репрезентације Србије Александра Митровића, који тренутно игра на позајмици у друголигашу Фуламу, за трансфер на лето.

        Српски фудбалер одушевио је у Чемпионшипу под вођством сународника Славише Јокановића, већ је постигао 11 голова од зимус и скренуо пажњу бројних премијерлигаша, док Фулам намерава да га задржи и по истеку позајмице, пише Мирор.

        Њукаслу се не жури сада да склопи посао, свестан је да 23-годишњем голгетеру цена може само да нарасте и на Светском првенству у Русији, али је обавестио заинтересоване клубове испод којег износа обештећења неће ући у преговоре.

        За Митровића су интересовање показали Стоук, Брајтон, Вест Хем, док би могући останак у Фуламу зависио и да ли би изборио повратак у Премијер лигу.

        Фулам је тренутно трећи на табели Чемпионшипа са бодом заостатка за Кардифом, уз меч више, и местом које директно води у елитни ранг енглеског фудбала.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари