Нови меч Србија-Албанија на неутралном терену и без публике?

УЕФА НАВОДНО СКЛОНА И ДА СЕ НОВА УТАКМИЦА ИГРА ОД ПОЧЕТКА, А НЕ ОД 41-ОГ МИНУТА У КОЈЕМ ЈЕ У БЕОГРАДУ БИЛА ПРЕКИНУТА

         ПРЕКИНУТА утакмица између Србије и Албаније у квалификацијама за првенство Европе биће највероватније поново одиграна и то на неутралном терену, сазнају Вечерње Новости из извора блиског Европској фудбалској унији (УЕФА).

         Београдски лист наводи да уколико УЕФА одлучи да се игра нови меч између Србије и Албаније - он би почео од првог минута, а не од 41, када је прекинут дуел у Београду.

         Према сазнањима Новости, УЕФА је најближа одлуци да се две репрезентације састану у потпуно другим околностима и да је велика вероватноћа да ће се играти без публике, како би се могућност за евентуалне нове инциденте свела на минимум.

         УЕФА је покренула поступак против оба савеза, а раније данас потврдила је да ће одлуку о епилогу меча и евентуалним казнама донети њена трочлана комисија 23. октобра.

         Фудбалски савез Србије терети се због навијачких нереда, бацања бакљи и других предмета са трибина, коришћења ласера, уласка навијача на терен и слабе организације меча, а Албанци за одбијање да наставе утакмицу и због приказивања незаконитог транспарента.

         Утакмица између Србије и Албаније прекинута је у уторак пред крај првог полувремена, када се изнад терена стадиона Партизана појавила беспилотна летелица, дрон, са заставом такозване Велике Албаније, након чега су уследили инциденти.

         Сусрет је прекинут при резултату 0:0.

         (Танјуг)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари