„Орлови“ допутовали у Светлогорск у Русији

ПРВУ УТАКМИЦУ НА МУНДИЈАЛУ ЋЕ ИГРАТИ 17. ЈУНА ПРОТИВ КОСТАРИКЕ,

А ДРУГУ 22. ПРОТИВ ШВАЈЦАРСКЕ

        Фудбалска репрезентација Србије допутовала је у Светлогорск, где ће боравити током Светског првенства у Русији.

        Чартер Авиолета у којем су били „Орлови“ слетео је на аеродром Храброво после мало мање од два сата лета из Београда.

        Наше фудбалере на аеродрому је дочекало неколико навијача са заставама Русије и Србије, али и тмурно време.

        Селектор Младен Крстајић по доласку је за ТВ станицу „Русија 24“ рекао да је Русија „братска земља“ и да је срећан што ће се у њој играти Светско првенство.

        „Играчи су максимално мотивисани и тим је у добром расположењу. Желео бих да захвалим свима у Србији на подршци и лепим речима. У Русији ћемо се на свакој утакмици борити за име Србије“, додао је Крстајић.

        Аутобус који је превозио репрезентативце од аеродрома до хотела брендиран је ознакама Светског првенства, са заставом Србије на стаклима, а дужином пута од аеродрома до хотела у ком је смештен национални тим, налази се билборд са порукама добродошлице репрезентацији Србије.

        База репрезентације Србије налази се у месту Светлогорск, које је удаљено око 40 километара од аеродрома, са ког ће „Орлови“ два пута током групне фазе одлазити на утакмице.

        Око хотела „Ројал Фалке“, у ком су смештени српски фудбалери, налази се за такве прилике уобичајено велики број полиције.

        Србија ће прву утакмицу на Мундијалу играти 17. јуна против Костарике у Самари. Друга утакмица је пет дана касније против Швајцарске у Калињинграду, а последња у Групи Е је 27. јуна са Бразилом у Москви.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари