Овако је Барселона испала из Лиге шампиона

АКО СТЕ ПРОПУСТИЛИ ЧУДО ИЗ РИМА, ЕДИН ЏЕКО: НИКАД НИСАМ ВИДЕО БАРСЕЛОНУ ДА ОВАКО ПАТИ

 

        Први полуфиналисти Лиге шампиона су Рома и Ливерпул.

        Рома?! После 1:4 на Ноу Кампу?! Па, како?

        Веровали или не, али „вучица“ је успела да на свом „Олимпику“ направи чудо и надокнади 1:4 против Барселоне. Славио је домаћин 3:0, апсолутно заслужено, па ће се у петак наћи на жребу полуфиналних парова.

        Гол за потпуни делиријум на „Олимпику“ дело је Костаса Маноласа, који је у стању шока, еуфорије... у магновењу трчао поред стазе са исколаченим очима и урликом.

        „Не занима ме што сам у историји, већ само што је Рома у полуфинале отишла преко најбољег тима света. Јесмо изгубили 4:1 у Барселони, али смо веровали, видело се то на терену. Показали смо снагу“, рекао је он после меча.

        Први стрелац Роме Един Џеко додаје да никада није видео да је Барселона била толико у подређеном положају.

        „Није било лако, али срећан сам што смо у полуфиналу. Били смо одлични, али набоље тек долази. Показали смо да можемо са свима, Барселона је јака екипа, дали смо јој три гола, а могли више. Никад их нисам видео да оволико пате“, каже Џеко и наставља:

        „Ми смо веровали, иако су нам сви давали 5% шанси. Знали смо да је пред нама тешка мисија за победу 3:0, али кад смо то урадили могу да кажем да смо заслужено у полуфиналу. Нико није веровао да можемо међу четири најбољих, ни сад неће у финале, али ми имамо другачије мишљење“.

        У полуфиналу ће бити бити и Ливерпул, који је после 3:0 на свом Енфилду, губио од Манчестер ситија већ после два минута игре на Етихаду, али је успео да стигне до још једне победе - 2:1.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари