Овог викенда 10. коло Јелен Супер Лиге

ДЕРБИ ЋЕ У НИШУ ОДИГРАТИ РАДНИЧКИ И ЦРВЕНА ЗВЕЗДА,

ДОК ЋЕ ПАРТИЗАН ДОЧЕКАТИ НАПРЕДАК ИЗ КРУШЕВЦА

         Црвено-бели су у прошлом колу забележили победу од  5:1 над Новим Пазаром и поправили бледу слику створену лошим партијама у првом делу октобра.

         Прошле сезоне Звезда је у Нишу доживела пораз од 2:1, након којег је са клупе црвено-белих отишао Александар Јанковић, а недуго затим заменио га је Португалац Рикардо Са Пинто.

         Садашњи стратег Звезде Славиша Стојановић сутра ће такође бити на велико испиту, јер је гостовање на Чаиру свакако једно од најтежих у лиги у овом тренутку.

         Раднички игра веома добро ове сезоне, до сада је забележио само један пораз, а на табели заузима пето место.

         Лидер шампионата Партизан у прошлом колу је у гостима убедљиво славио против Јагодине (0:3) и показао да је квалитетно искористио припреме током паузе због обавеза репрезентације.

         Црно-бели сутра дочекују Напредак који пружа солидне партије у досадашњем току сезоне.

         Последњи међусобни дуел у Суперлиги ова два тима одиграла су у сезони 2009/2010, када је Партизан у Крушевцу победио са 1:0.

         Најпријатније изненађење шампионата, екипа Чукаричког у малом градском дербију дочекује екипу Вождовца. Чукарички је у прошлом колу у гостима ремизирао са Доњим Сремом (1:1), док је Вождовац изгубио код куће од Спартака.

         Екипа четвртопласиране новосадске Војводине у овом колу гостује ОФК Београду.

         Новосађани су у прошлом колу на мечу са ужичком Слободом доживели први пораз у Суперлиги, док су „романтичари” код куће изгубили од Радничког из Крагујевца.

         Крагујевчани ће за викенд до друге везане победе у шампионату покушати да дођу на свом терену у дуелу са суботичким Спартаком.

         У малом локалном дербију снаге ће у Ужицу одмерити екипе Слободе и Јавора, екипа Рада ће на Бањици дочекати Јагодину, док ће Нови Пазар угостити Доњи Срем.

СЕМАФОР 10. КОЛА ЈСЛ:

         Раднички Крагујевац - Спартак 14.30

         Нови Пазар - Доњи Срем 14.30

         Рад - Јагодина 14.30

         ОФК Београд - Војводина 14.30

         Партизан - Напредак 17.00

         Слобода - Јавор 18.00

         Чукарички - Вождовац 18.00

         Раднички Ниш - Црвена звезда 19.00

         Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари