Рајковић: Најбитније да прођемо групу на СП

НАДАМ СЕ ДА ЋУ БИТИ НА СПИСКУ, ИМАМ ДОБРУ СЕЗОНУ И САМОПОУЗДАЊА, РЕКАО ЈЕ ГОЛМАН МАКАБИЈА

Предраг Рајковић

  • Овај период је најдужи. Једва чекамо да почне. Делује близу, али има још 16 дана. Уморни смо, али имамо жељу и мотивацију - истиче млади голман

        Голман фудбалске репрезентације Србије Предраг Рајковић изјавио је да искуство освајања Светског првенства за омладинце не игра битну улогу пред предстојећи Мундијал у Русији.

        - Мундијалито се не може поредити са Светским првенством у Русији, али надам се приближном успеху. Најбитније је групу да прођемо, па онда идемо корак по корак - рекао је Рајковић новинарима у Кући фудбала у Старој Пазови.

        Како је навео осећа самопоуздање и верује да ће се наћи на списку путника за Мундијал.

        - Овај период је најдужи. Једва чекамо да почне. Делује близу, али има још 16 дана. Уморни смо, али имамо жељу и мотивацију. Сви добро радимо и дружимо се ван терена. Надам се да ћу бити на списку путника за Светско првенство. Имам добру сезону и самопоуздања и бранићу ако затреба - рекао је Рајковић.

        Голман Макабија не бежи од тога да је утакмица против Костарике битна, али каже да није пресудна за коначан исход у групи.

        - Доста утиче прва утакмица јер отвара врата за даљи круг, али нисмо без шанси и ако не прођемо добро против Костарике. Мислим да ћемо подићи форму, јер радили смо добро претходна два дана и бићемо спремни до Мундијала - изјавио је Рајковић.

        У предстојећим пријатељским утакмицама види прилику да се сви наметну селектору.

        - Пријатељске утакмице ће значити за самопоуздања, сви ће добити шансу да се наметну за Светско првенство. Верујем да имамо здраву конкуренцију и нема кланова у тиму - рекао је Рајковић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари