Селектора Велса не брине изостанак Бејла

БРИТАНСКИ МЕДИЈИ ТВРДЕ ДА ЈЕ МЕЧ ПРОТИВ СРБИЈЕ ПРЕСУДАН ЗА ДАЉИ КОЛМАНОВ АГАНЖМАН У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ

Герет Бејл

        Селектор репрезентације Велса Крис Колман рекао је да изостанак најбољег играча на мечу против „Орлова“ не представља проблем, јер ће „неки други“ преузети одговорност као и раније

        Србија ће 11. јуна у Београду угостити селекцију Велса у наставку квалификација за одлазак на Светско првенство у Русији 2018. године.

        Селектор Велшана Крис Колман на тој утакмици неће моћи да рачуна на звезду Реал Мадрида Герета Бејла који је суспендован. Ипак, Колман није забринут због тога што најбољи играч неће бити у саставу.

        „Играли смо у Белгији 2013. године без Бејла, Вилијамса и Алена, па смо дошли до позитивног резултата (1:1). Тада је невероватан био Ремзи и сада ће преузети одговорност. Спремни смо да се издигнемо, убеђен сам у то, верујем у своје играче, способни су да ураде све што могу и не постоји брига“, рекао је Колман, а преноси агенција Ројтерс.

        Колману су британски медији меч против Србије означили као пресудан за останак на клупи Велшана, а већ се спомиње да би могао да преузме Кристал Палас, тим у којем је провео играчку каријеру у периоду од 1991. до 1995. године.

        „Срећан сам када се спомене Палас, волео бих да једног дана будем менаџер тог клуба, али нисам сигуран да ли је принц Чарлс спреман за мене“, нашалио се Колман, а потом наставио у озбиљном тону.

        „Провео сам леп период каријере у Кристал Паласу, али сада размишљам само о мечу против Србије и то је једино што ме занима“, рекао је селектор прошлогодишњег полуфиналисте Европског првентсва у Француској.

        Србија се налази на првом месту групе Д квалификација за СП са 11 бодова, колико има и Република Ирска, Велс има четири мање и победом над „орлови“ би их скоро сигурно избацили из трке за пласман на Мундијал.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари