Стојановић о претњи UEFA: Наш посао - титула!

ЕВЕНТУАЛНО ОСВАЈАЊЕ ТИТУЛЕ НЕ БИ ЗНАЧИЛО

И УЧЕШЋЕ У КВАЛИФИКАЦИЈАМА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА

Славиша Стојановић

        Неколико сати пре почетка утакмице са Чукаричким, стигла је вест из Швајцарске да би Црвена звезда могла да добије забрану играња утакмица на евро сцени у наредној сезони.

        Непријатна информација проширила се међу играчима, али се није одразила на учинак на терену.

        Упркос претњи UEFA и страху да евентуално освајање титуле не би значило и учешће у квалификацијама за Лигу шампиона, нашли су снагу да голеадом разгале навијаче.

        Атмосфера на јучерашњем тренингу била је у складу са позицијом на табели, евидентно је да играчи и стручни штаб нису трошили енергију на проблем који је искључиво у надлежности руководства.

        - Не размишљам о тим стварима. Није то мој посао, нити играча. Нико од нас није „крив” што смо се нашли у незгодној ситуацији. Не можемо ништа да променимо, наше је да одрадимо на терену и припреми утакмица све што би требало за победе - истакао је Славиша Стојановић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

        Плашите ли се да би ваш труд могао да остане без потврде?

        - Не. Титула је циљ и наш посао је да је освојимо. Шта ће после да буде, није до нас.

        Квари ли вам расположење претња UEFA?

        - Не.

        Како успевате да останете мирни?

        - Једноставно, радимо наш посао. Желимо да победимо што више можемо и будемо шампиони. Некада ни паре, ни не знам које друге ствари, не могу да превагну у односу на енергију и знање које потрошиш за успех - нагласио је Стојановић.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари