Зашто Бане Ивановић није у споту „Орлова“?!

ФУДБАЛЕР КОЈИ ЈЕ ЗА СРБИЈУ ОДИГРАО ЧАК 102 УТАКМИЦЕ „НЕСТАО“ ИЗ КАДРОВА ДРАГАНА БЈЕЛОГРЛИЋА

  • У делу српских медија био предмет ругања на рачун чињенице да више није капитен Србије, због чега је Немања Матић прекинуо односе са српским медијима

        ПОД слоганом: „Све што можеш за Србију“ фудбалска репрезентација наше земље и ФСС су са Апатинском пиваром кренули у навијачку и рекламну кампању пред Мундијал у Русији, а у ТВ споту за „Јелен пиво“ је више него упадљиво одсуство бившег капитена Бранислава Ивановића!

        На питање, где је из кадрова сценаристе и редитеља Драгана Бјелогрлића „нестао“ фудбалер који је за „Орлове“ одиграо чак 102 утакмице, до закључења овог издања нисмо добили одговор из пиваре и ФСС који је у петак током целог дана занимао бројне читаоце „Новости“ и навијаче Србије.

        Према сазнањима „Новости“, Браниславу Ивановићу у данима када се у студију у Шимановцима снимао поменути ТВ спот, није било ни до чега, а камоли до глуме пред камерама. Јер, 19. марта на окупљању „Орлова“ у Старој Пазови му је саопштено да више није капитен Србије, да је трака предата Александру Коларову, па је од тог тренутка најискуснији репрезентативац који је близу обарања рекорда Дејана Станковића (103 меча за Србију) пао у приличну депресију због изненадне одлуке селектора Крстајића.

        На све ово, у данима док је трајало снимање спота за „Јелен пиво“ у којем учествује 11 репрезентативаца (Стојковић, Тошић, Коларов, Максимовић, Матић, Миливојевић, Живковић, Тадић, Костић, Милинковић-Савић и Митровић) и када су „Орлови“ били у припреми за спаринг мечеве са Мароком и Нигеријом, Ивановић је у делу српских медија био предмет ругања на рачун чињенице да више није капитен Србије. То је додатно иритирало Ивановића, а његов велики пријатељ и некадашњи клупски друг Немања Матић је због тога прекинуо односе са српским медијима.

        Било како било, бившег капитена нема у ТВ споту, али остаје нада да ћемо га ускоро видети као рекордера на терену у Самари, Калињинграду, Москви и можда у још неком граду у Русији.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари