Ристичевић пред Про Реко: Неће нас понизити

ЦРНО-БЕЛИ ОСЛАБЉЕНИ НЕИГРАЊЕМ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА НИКОЛЕ ЈАКШИЋА

Димитрије Ристичевић голман Партизана

  • Одиграћемо најбоље што можемо, а то што је са друге стране најбољи европски тим само ће нас додатно мотивисати. Шампиони увек инспиришу и надам се доброј партији, каже Димитрије Ристичевић

        ПРО Реко је најјачи на Старом континенту, али млади ватерполисти Партизана Рајфајзен не помишљају да само статирају у Сорију, где се вечерас (19.15) игра утакмица другог кола групе Б Лиге шампиона. Црно-бели тврде да нису дошли на излет, иако су ослабљени неиграњем репрезентативца Николе Јакшића, који није могао да одложи обавезе на Правном факултету.

        - Нисмо дошли овде да нас понизе. Одиграћемо најбоље што можемо, а то што је са друге стране најбољи европски тим само ће нас додатно мотивисати. Шампиони увек инспиришу и надам се доброј партији - истиче капитен Димитрије Ристичевић.

        ДРУГО коло, група Б: Солнок - ОСЦ (17.30), Про Реко - Партизан Р. (19.15), Галатасарај - Југ (19.00). ТАБЕЛА: Про Реко, Солнок, Југ 3, ОСЦ, Партизан, Галатасарај 0.

        Група А: Барселонета - Јадран ХН (19.15), Шпандау - Олимпијакос (19.30), Приморје - Егер (20.45). ТАБЕЛА: Приморје, Барселонета 3, Егер, Олимпијакос 1, Јадран ХН, Шпандау 0.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари