Дно „Матушке Волге“ камером Медведева

ШЕФ РУСКЕ ДРЖАВЕ ПОСТАВИО НА TWITTER СОПСТВЕНЕ СНИМКЕ ПОДВОДНОГ СВЕТА

подводни снимак Медведева

     РУСКИ председник Дмитриј Медведев – за разлику од премијера Владимира Путина са којим је је 17. августа заједно пецао на обали „матушке Волге“ – своје снимке њеног подводног света поставио је на свој микроблог на Twitter-у.

     Снимци су направљени најобичнијим фотоапаратом, а Медведев је свој „подвиг“ описао речима: „Први пут сам ронио и нешто снимао. Снимање ми је било јако интересантно, а снимци  и нису баш неки“.

     Иначе, на једном од објављених снимака види се рука Медведева у црној рукавици како у зеленкастој води држи две шкољке које су срасле и личе на срце.

     Шеф руске државе воли да снима и користи неколико фотоапарата:нову дигиталну модификацију класичне „лајке-М9“, али и Canon и Nikon. На званичном сајту Кремља су две његове серије фотоса, назване „Годишња доба“ и „Са путовања“.

     Једна од фотографија Медведева пре неколико година је била продата за 51 милион рубаља на добротворној аукцији у Санкт Петербургу. На снимку је била тврђава града Тобољска коју је Медведев снимио из хеликоптера.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари