ДРАГИШИЋ: Ако нас покраду на изборима - нећемо лупати у лонце и шерпе!

Покрет радника и сељака основао `филијалу` за Београд и предложио хирурга др Миодрага Лазића за градоначелника

Зоран Драгишић

* Пред нама је велика борба. Криминал је купио све организације које себе зову политичким партијама. Заклињем се да нећу имати милости према криминалу, према онима који су Србију бацили на колена. Победићемо их 6. маја. Буду ли покушали да прекрајају изборне резултате, поготово силом – силом ћемо им одговорити – саопштио у Сава Центру лидер Покрета др Зоран Драгишић

*  Потпредседник Покрета Драгиша Терзић, лидер Уније произвођача малина, поставио питање: Шта у Србији још раде Мирослав Мишковић и власници Викторија групе. При том је оценио да је таквима место `иза решетака` и да ће највећа изборна превара бити Томислав Николић који ће направити владу са ДС`

          "МОРАМО Србији врати државу јер је то једини начин да сломимо кичму криминалу, корупцији и монополу. Пред нама је велика борба. Криминал је купио све организације које себе зову политичким партијама. У 20. веку смо три непријатеља победили – отоманску Турску, Аустро-Угарску и Хитлера, али је организовани криминал, који је сада пред нама, много опаснији непријатељ. Лукав и подмукао непријатељ који је већ разорио све што су наши преци створили, а опаснији и зато што се не види – изјавио је јуче у Сава Центру др Зоран Драгишић, лидер Покрета радника и сељака којег у његовој партији сматрају  и већ називају `српским Путином`.

          Драгишић – који сам наглашава да је `раднички син, раднички унук и хајдучки праунук` - све је ово изговорио на оснивачкој супштини Покрета за град Београд и представљању професроа медицинског факултета др Миодрага Лазића, страначког кандидата за градоначелника главног града. Обраћајући се окупљеним у великој дворани Сава Центра, Драгишић је још нагласио:

          «Наш задатак је да пробудимо полет и наду, да Србији вратимо државу. Заклињем се да нећу имати милости према криминалу, према онима који су Србију бацили на колена. Победићемо их 6. маја. Буду ли покушали да прекрајају изборне резултате, поготово силом – силом ћемо им одговорити. Ми их се уопште не бојимо. Ипак им поручујем: дирну ли било кога од нас – свет ће им бити мали».

          Сви су изгледи да ће Драгишић у српску политику унети реторику ксакве још нема у `изборној понуди`. Јер, рекао је и ово: «Нећемо више бити ничији робови у фабрикама које су градили наши очеви. Зато нека беже! Ако нас покраду на изборима, нећемо лупати у шерпе и лонце! Нећемо ни седети на стиропору! Лупаћемо њихове главе!»

          Сличан наступ је имао и потпредседник Покрета Драгиша Терзић, лидер Уније произвођача малина. Он је, поред осталог, поставио питање: Шта у Србији још раде Мирослав Мишковић и власници Викторија групе у Србији и оценио да им је место `иза решетака`!

          Он је оценио да ће највећа превара бити Томислав Николић који ће направити владу са ДС`. Ипак је био оптимиста, рекавши: `Убићемо аждају 6. маја попут светог Георгија. Јер: народ не може да изгуби.`

          Иначе, хирург-уролог Миодраг Лазић, којег ће Покрет ће супротставити Драгану Ђиласу, Александру Вучићу и Немањи Шаровићу,  рекао је после представљања:

          "На нама је да покажемо да ли ће избори донети стварну промену, да ли ћемо свргнути лоповску и криминалну власт или ћемо дозволити да Мурта замени Курту. Привреда у Београду "уништена лошом приватизацијом" и сада је у колапсу, а циљ Покрета радника и сељака јесте – подвукао је др Лазић - да ту
ситуацију поправи стварањем повољне климе за инвестиције и искорењивањем корупције.

Миодраг Лазић

          Додао је да Покрет `више никада, и никоме, вођење државе не буде прво радно место`.

 

          ВАРНИЦЕ...

          Колико се пута преокренуо овај што прави преокрет  - и да је тракторска осовина, одавно би пукао!

          Један Борис упропастио велику Русију, други Борис је потпуно сломио малу Србију!

          Дошли су на власт 5. (октобра) – игубиће је 6. (маја)!

          Борис Тадић је болестан човек који је узео држављанство Србије тек кад је изабран за председника!

          Коалициони партнер Покрета Влашка демократска странка: Власи су увек били уз већински народ, уз српски народ!

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари