„Фантомке” из Србије уклониле шатор бранилаца барикаде који није успео Кфор

ОСМАТРАЧНИЦА Марка Јакшића

* Браниоци који су дежурали у тренуцима напада, сумњају да су нападачи припадници МУП-а Србије, прецизније Жандармерије

* На сумњу наводи и то што су Кфоровци браниоцима – кад сами нису успели да уклоне шатор - предочили: да ће то урадити припадници Жандармерије МУП-а Србије на чијој се „територији“ налази

          ОКО поноћи 22. фебруара 2012. године група од 20-так непознатих људи у фантомкама напала је – долшавши од административног прелаза на Рудници, а вероватно из правца Рашке - чуваре барикада који су се налазили у шатору у међузони. Браниоци који су дежурали у тренуцима напада, сумњају да су нападачи припадници МУП-а Србије, прецизније Жандармерије.

          Службеници царине и припадници полиције, који се налазе на административној линији, морају да знају о којим се лицима ради, јер је то једини правац из кога су могли да дођу и нису могли неопаженода прођу.

Марко Јакшић

          Остварила се, дакле, уз помоћ некога из Србије, претња Кфора, који је пре само два дана уклонио барикаду која је била делимично и на територији централне Србије, да ће `започето бити довршено` (тада нису успели да склоне и шатор бранилаца).

          Када то није пошло за руком окупационој сили УН-НАТО, јер су им се браниоци барикада супротставили и упозорили да се налазе ван територије на којој могу да „вршљају“, Кфоровци су браниоцима предочили: да ће то урадити припадници Жандармерије МУП-а Србије на чијој се „територији“ налази шатор.

          Све ово говори да се ради о координираној акцији Београда и Кфора, а у циљу стицања кандидатуре за ЕУ. Подозрења појачава и то што су `фантомке` и кфоровци – после `акције`- мало проћаскали.

          Начин на који се понаша власт у Београду ући ће у анале издаје која се врши на сраман и бестидан начин који не познаје наша национална историја.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари