НАТО око косметских Срба подиже свој Берлински зид

РАДИКАЛИ ОПТУЖИЛИ ТАДИЋА И ДС ДА СРБЕ ИЗДАЈУ

У САВЕТУ ЕВРОПЕ, НА КиМ И У ЦЕЛОЈ СРБИЈИ

Припадници немачког контигента КФОР-а утврђују положаје 

  • СРС је ПС Савета Европе поднела декларацију (са осудом насиља КФОР) коју су подржале друге земље и чланови српске делегације из ДСС Милош Алигрудић, из Нове Србије Младен Грујић и из СПС Бранко Ружић, али су срамно одбили да је подрже чланови делегације из Г17, из Савеза војвођанских Мађара и Демократске странке, као и шеф делегације Драгољуб Мићуновић
  • У Београд долази Роберт Купер да да инструкције Борису Тадићу, Мирку Цветковићу, Шутановцу, директору БИА-е Вукадиновићу, директору ВБА и других служби шта и како да раде! Дакле, према понашању власти Бориса Тадића - Купер је носилац суверености у Србији! Он је као неки високи представник у Босни и Херцеговини – оценио је у име СР Борис Алексић
  • Дакле, Драгољуб Мићуновић, Демократска странка, Г17 и Савез војвођанских Мађара сматрају да је стрељање Срба на Косову и Метохији оправдано, пожељно и дозвољено! Срам их било због тога! Они не представљају државу Србију, већ интересе НАТО пакта и Пентагона
  • Србе пребијају у Темерину, неколико пута. Српска деца не смеју да изађу у град! Шта се десило у Јабуци? Свирепо секташко убиство српског дечака! Власти уопште не реагују! Стрељање Срба на Косову и Метохији, власт уопште не реагује! То значи да су за Бориса Тадића Срби грађани другог реда
  • Европска унија и САД воде отоврено непријатељску политику према Србији и зато СРС тражи од Тадићевог режима да престане са погубним приближавањем Србије ЕУ и САД, јер ће на тај начин угрозити најосновније националне интересе српског народа. Српска држава ће оваквом политком престати да постоји

        НАЈПРЕ желимо да осудимо изјаве америчке сарадничке мреже у Србији, која покушава да рашири гласине како су Срби криви због за напад на КФОР, 27. септембра, на Крстовдан. То је велика срамота, као и то што одређени медији учествују у тој пропаганди.

        Као што врло добро знате, рекао је на редовној медијској конференцији СРС Борис Алексић, НАТО пакт је напао голоруки српски народ на барикадама, употребили су бојеву муницију, напали људе, пуцали им у леђа. То је било право стрељање. Користили су дум-дум метке, двокомпонентне и трокомпонентне. Право је чудо да није било погинулих.

        Прича о повређеним НАТО војницима је једна гласина срамне америчке сарадничке мреже у Србији. Ми је осуђујемо и тражимо од надлежних органа да реагују и спрече ширење таквих гласина, које имају за циљ да Србе прогласе за кривце. А, очигледно је да Тадићева власт учествује у томе.

      СРАМНО ОДБИЈАЊЕ

 Снимак конференције за штампу

        Каква је Тадићева власт, најбоље се види из следећег примера. Делегација Српске радикалне странке се налази у српској парламентарној делегацији у Парламентарној скупштини Савета Европе. На иницијативу Српске радикалне странке у Парламентарној скупштини СE донета је Декларација о осуди оружаног насиља јединица КФОР-а над ненаоружаним цивилним становништвом српске националности на територији Аутономне покрајине Косово и Метохија. Иначе, Парламентарна скупштина СЕ тренутно заседа.

        Декларацију су, објаснио је Алексић, подржали чланови српске делегације из  Демократске странке Србије Милош Алигрудић, из Нове Србије Младен Грујић и из Социјалистичке партије Србије Бранко Ружић, али,  срамно је да  су одбили  да је подрже чланови делегације из Г17, из Савеза војвођанских Мађара и Демократске странке, као и шеф делегације Драгољуб Мићуновић. Не знам да ли то можете да замислите, али заиста је тако.

        Декларацију Српске радикалне странке су подржале и делегације из других држава: Републике Српске, из Русије, Јерменије, Аустрије, као и делегације са Малте. Дакле, Српска радикална странка је обезбедила подршку и довољан број потписа да се декларацијом о осуди насиље КФОР-а над ненаоружаним српским цивилима и да се она усвоји. Међутим, скандалозно је да је наша делегација уопште и кренула у Стразбур а да пре тога није одржан састанак нити консултације.

        Демократска странка – оценио је Алексић - спрводи политку да се осуде Србе на Косову и Метохији. Да их остави без било какве подршке, па и међународне. Они се изговарају како ће дипломатским методама да заштите Србе на Косову и Метохији. Како их штите демократским инструментима, кад су, ево, имали прилику у Парламентарној скупштини СЕ и нису подржали Декларацију за осуду насиља КФОРа над Србима.

      НЕХУМАНА МУНИЦИЈА

        То значи, као је рекао, да Драгољуб Миђуновић и Борис Тадић подржавају насиље НАТО пакта и КФОР-а над Србима! Они подржавају пуцање у голоруки народ! Нема другог образложења.

        Такође, велики проблем је што се на том данашњем заседању у процедури налази резолуција. Измењен је читав дневни ред. Западне земље су поднеле ту резолуцију којом желе да осуде Србе за нападе на КФОР. Пазите, молим вас, Србе који су погођени дум-дум мецима, који су погођени малокалибарском муницијом, НАТО калибром 5,56, а то је нехумана муниција. Они су сада криви због напада на КФОР, они су криви што је КФОР пуцао на њих! Зашто?

        Зато што су били голоруки на барикадама, зато што су Срби! Видели сте оне ране, оне ужасне слике. На барикадама је било и жена. И право је чудо да нико није страдао.

        Дакле – био је недвосмислен Алексић - Драгољуб Мићуновић, Демократска странка, Г17 и Савез војвођанских Мађара сматрају да је стрељање Срба на Косову и Метохији оправдано, пожељно и дозвољено! Срам их било због тога! Они не представљају државу Србију, већ интересе НАТО пакта и Пентагона!

        Ово је само још један у низу показатеља шта ради издајнички режим Бориса Тадића. Они су спремни да се, ради добијања кандидатуре за чланство у ЕУ, одрекну Косова и Метохије, грађана у покрајини и да прихвате ликвидацију грађана Србије на Косову и Метохији!

        Погледајте шта се дешава. Србе пребијају у Темерину, неколико пута. Српска деца не смеју да изађу у град! Шта се десило у Јабуци? Свирепо секташко убиство српског дечака! Власти уопште не реагују! Стрељање Срба на Косову и Метохији, власт уопште не реагује! Шта то значи, поставио је питање Алексић и одговорио:

      СРБИМА СВЕ МАЊЕ ПРАВА

        То значи да су за Бориса Тадића Срби грађани другог реда. А ми му поручујемо да Срби немају резервну отаџбину, да је Србија њихова отаџбина. И, наравно, отаџбина свих других грађана који у њој живе. С тим да сви у њој треба да буду равноправни, да имају иста права. А Срби, очигледно, имају све мање права у Србији.

        Дакле, Европска унија и САД воде отоврено непријатељску политику према Србији и зато СРС – подвукао је Алексић - тражи од Тадићевог режима да престане са погубним приближавањем Србије Европској унији и САД, јер ће на тај начин, ако се буду приближавали ЕУ, угрозити најосновније националне интересе српског народа.

        Српска држава ће оваквом политком престати да постоји! Срби ће полако нестати као народ! А видите како се Српска радикална странка дипломатски бори за заштиту права српског народа на Косову и Метохији, а како Демократска странка то не чини.

        Интересантно је и да вечерас у Београд долази Роберт Купер. Човек кога је именовала баронеса Ештон, човек који је написао књигу „Разбијање нација“, саветник ратног злочинца Тонија Блера, који се отворено залагао за окупацију целе територије СРЈ и за убијање цивила 1999. Он долази у Београд да да инструкције Борису Тадићу, Мирку Цветковићу, Шутановцу, директору БИА-е Вукадиновићу, директору ВБА и других служби шта и како да раде!

        Дакле, према понашању власти Бориса Тадића - Роберт Купер је носилац суверености у Србији! Он је као неки високи представник у Босни и Херцеговини! Таква овлашћења све више добија!

      ХИТЛЕР ЈЕВРЕЈИМА, НАТО СРБИМА

        По Борису Тадићу, нису грађани носиоци суверености, већ долази Купер који ће Тадићу и његовом друштву рећи како да раде против Устава и против интереса српског народа. Они када буду примили инструкције, они ће их и спроводити – уверен је Алексић.

        Српска радикална странка поново упозорава режим Бориса Тадића да мора да штити грађане Републике Србије, где год се они налазили, а посебно да их штити на Косову и Метохији, где НАТО пакт диже нови Берлински зид.

        Они ће бодљикавом жицом да затворе целу покрајину. Србе ће да затворе у гето. То је тековина Адолфа Хитлера. То је Хитлер радио са Јеврејима! То не сме да се дозволи НАТО пакту да ради са Србима!

        Упозоравамо режим Бориса Тадића – закључио је Алексић у име СРС - да ће кад-тад одговарати пред српским народом. Они, наравно, имају несебичну помоћ свих који се залажу за промену граница Републике Србије, а ту спада и странка коју су створили Борис Тадић и Мики Ракић, а то је Напредна странка.


Слични садржаји

Коментари