Ова власт је задужила Србију за 6,3 милијарде евра и неко ће зато морати да одговара!

  ВЕЛИМИР ИЛИЋ

            ПОВОДОМ ХАПШЕЊА БИВШЕГ ДИРЕКТОРА „КОЛУБАРЕ”

  • Лидер НС демантовао да је са „Колубаром” имао икакве везе И упозорио да догађаје у Колубари не би требало посматрати само у периоду од 2004. до 2007. године већ видети „ширу слику” јер се ради о процесу који траје годинама
  • На „Колубари” су се генерације приватника обогатиле, а сада се неки људи оптужују, док исти извођачи и даље раде, зато што је неко хтео да политички нападне неку странку или појединца који му не одговара, оценио је Илић

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Председник Нове Србије (НС) Велимир Илић изјавио је да, у време док је био министар инфраструктуре, није знао за малверзације у Колубари и да није имао контакте са тадашњим Министарством енергетике и Електропривредом Србије.

        „У тадашњој Влади се радило ресорно и никада се није расправљало или разговарало о Колубари на седницама Владе”, рекао је Илић на страначкој конференцији за новинаре.

        Он је нагласио да догађаје у Колубари не би требало посматрати само у периоду од 2004. до 2007. године и да би требало видети „ширу слику” јер, како је рекао, догађаји у Колубари представљају процес који траје годинама.

        „Генерације приватника су се обогатиле. Сада се неки људи оптужују, а исти извођачи и даље раде, зато што је неко хтео да политички нападне неку странку или појединца који му не одговара”, оценио је Илић.

        Према његовим речима, актуелна Влада Србије је задужила државу за око шест милијарди и 300 милиона евра, што ће, како је рекао, представљати огроман баласт за будуће Владе и за шта ће, поручио је, неко једном морати да одговара.


Слични садржаји

Коментари