РАДЕТА: Шешељ ће бити посланик док не буде изабран за премијера

ЛИСТУ ПОДНЕЛА ВЈЕРИЦА РАДЕТА, А ЗВАЋЕ СЕ -

„СРПСКА РАДИКАЛНА СТРАНКА - ДОКТОР ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ“

        ИЗБОРНА листа СРС за парламентарне изборе 6. маја зваће се „Српска радикална странка - доктор Војислав Шешељ“.

        Листу је поднела функционер радикала Вјерица Радета која је објаснила да је странка прикупила више од 11.500 потписа и да их је већ предала Републичкој изборној комисији.

        „Грађани ће на Ђурђевдан бирати између Тадићеве и Николићеве ЕУ, и између Србије која неће у Европску унију, Србије која ће нудити нова радна места и која ће се искрено борити против корупције и криминала. Значи: Србије коју нуди Српска радикална странка“, рекла је она.

        Уверени смо да ће наша листа победити на изборима, нагласила је Радета, па додала да је „минимални циљ“ СРС да освоји 84 посланичка мандата како нико не би имао већину за промену Устава, и како би била сачувана преамбула Устава која гарантује да је Косово и Метохија у саставу Србије“.

        СРС је уверена да ће први на листи и њен носилац - Војислав Шешељ „бити посланик у парламенту, бар дотле док не буде изабран за премијера“.

        Функционер СРС Немања Шаровић истакао је да је та странка друга предала листу кандидата за народне посланике, „чиме је још једном показала велику снагу коју је сигурна да има међу грађанима Србије, без обзира што намештене анкете то покушавају да оспоре“.

        „Идеологија СРС је дубоко укорењена у српском народу. Глас за СРС је глас за очување територијалног интегритета и суверенитета Србије, то је глас и за нова запослења, и за очување социјалног мира, то је глас и за Рашку област и за Војводину, и за све грађане Србије“, поручио је Шаровић.

        Пре радикала изборну листу је предала Демократска странка.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари