ШЕШЕЉ: Хашки захтев тек нема никакве везе са Вучићевим говором испред Генералштаба

„ПРЕМИЈЕРУ ЈЕ СТАЛО ДА ШТО ПРЕ ОДЕМ ИЗ СРБИЈЕ ДА БИ СЕ ОБРАЧУНАО

СА СРПСКОМ РАДИКАЛНОМ СТРАНКОМ“

Др Војислав Шешељ

  • „Члановима лекарског конзилијума забранио сам да дају било какве извештаје властима у Србији и Хашком трибуналу о мом здравственом стању. Они могу да кажу новинарима све што желе, али властима у Србији и званичницима Трибунала ништа“, рекао је Војислав Шешељ „Политици“

        ПРЕДСЕДНИК Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да неће доставити никакав лекарски извештај о свом здравственом стању Хашком трибуналу и властима Србије.

         „Члановима лекарског конзилијума забранио сам да дају било какве извештаје властима у Србији и Хашком трибуналу о мом здравственом стању. Они могу да кажу новинарима све што желе, али властима у Србији и званичницима Трибунала ништа“, рекао је Шешељ за дневни лист „Политика“ од среде.

        Упитан да ли сматра да је захтев да се он врати у притвор у Хагу вид кажњавања Владе Србије због тога што неће да уведе санкције Русији и планира с њом заједничке војне вежбе или због говора премијера Александра Вучића поводом годишњице NATO бомбардовања - лидер радикала казао је да то није због тих разлога.

        Према његовим речима, Вучић „стално покушава да себе стави у први план и то ради преко свих медија под својом контролом“.

         „Тек његов говор пред Генералштабом нема никакве везе са захтевом Хашког трибунала и мојим евентуалним хапшењем“, рекао је Шешељ.

        Председнику владе циљ је да „ја што пре изађем из Србије како би се обрачунао са Српском радикалном странком“, додао је лидер радикала.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари