Против Словенаца довољно било десет минута праве игре

 ШАМПИОНАТ ЕВРОПЕ ЗА ОДБОЈКАШЕ

     БЕЧ, (ФоНет) - Мушка одбојкашка репрезентација Србије победила је данас у Бечу у другом колу А групе шампионата Европе селекцију Словенија резултатом 3:1 (25:9, 25:23, 23:25, 25:22) и практично обезбедила директан пласман у четвртфинале.

     У трећем колу прве фазе такмичења најбољи одбојкаши Србије састају се са најслабијим тимом из групе, селекцијом Аустрије, и готово је извесно да су већ обезбедили прво место, које води у четвртфинале. Другопласиране и трећепласиране екипе из све четири групе мораће да играју и осмину финала.

     Меч против Словеније, селекција Србије почела је пуном снагом и просто је "одувала" противнике са терена. Након тога је дошло до опутања у нашем тиму и други сет је добијен на разику, а Словенци су у трећем сету казнили индолентност репрезентативаца Србије.

     У четвртом сету Словенци су се охрабрили и заиграли одлично, па су дуго имали предност, али је било довољно само десетак минута максималне концентрације наших одбојкаша да у финишу направе серију и стигну до друге победе.

     У понедељак од 20,10 часова репрезентација Србије ће играти против Аустрије.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари