Драган Џајић поново на челу Црвене звезде

ПОТПРЕДСЕДНИК ВЛАДЕ АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ САОПШТИО ДА ЈЕ ПОСТИГНУТ ДОГОВОР О РЕПРОГРАМИМА ЗВЕЗДИНИХ ДУГОВА КОЈИ СУ ДОСТИГЛИ 60 МИЛИОНА ЕВРА

  • Џајић је одређен за председника радне групе која ће водити клуб до избора новог руководства у децембру, а у њеном саставу су још: Небојша Човић, Бранко Радујко, Александар Антић, Ивица Тончев, Зоран Стојадиновић, Миодраг Лемајић, Славиша Кокев и Предраг Ћулибрк
  • Све је ово дошло неочекивано и доста брзо за мене. Сви смо свесни да у ових месец дана (до зимске паузе) клуб не сме да се преда. Трудићу се, ваљда нисам заборавио како се то ради за ових година, рекао је Џајић после прихватања новог изазова

        ЗВЕЗДИНА велика звезда - некадашњи председник и спортски директор Драган Џајић - данас је изабран у радну групу која ће водити клуб до избора новог председника.

       Џајић је одређен за председника тог тела, у чијем саставу су још Небојша Човић, Бранко Радујко, Александар Антић, Ивица Тончев, Зоран Стојадиновић, Миодраг Лемајић, Славиша Кокев и Предраг Ћулибрк.

       Како се наводи у саопштењу клуба, основни задаци радне групе су „хитна стабилизација клуба, решавање финансијских проблема и деблокада клупских рачуна и припрема за избор клупског руководства“.

       Потпредседник Владе Србије Александар Вучић истакао је да је интерес Србије стабилизација Црвене звезде, али и Партизана.

       „У складу са тешком ситуацијом у којој је Црвена звезда, разговарао сам са руководством клуба и његовим легендама и постигнут је договор о репрограмима дугова и да се најкасније у децембру одрже избори за клупско руководство“, рекао је Вучић на конференцији за медије на стадиону Црвене звезде.

       „Формирана је радна група на чијем челу ће бити Драган Џајић, иако му то можда није најпотребније у овом тренутку“, додао је он.

       Вучић је рекао да одлазак Владана Лукића са места председника Црвене звезде неће бити једина кадровска промена у клубу.

       Џајић је рекао да ће учинити све што може да у наредних месец дана помогне клубу.

       „Све је ово дошло неочекивано и доста брзо за мене. Сви смо свесни да у ових месец дана (до зимске паузе) клуб не сме да се преда. Трудићу се, ваљда нисам заборавио како се то ради за ових година“, казао је Џајић.

       Донедавни председник Црвене звезде Владан Лукић напустио је у уторак то место пошто је, како је рекао, „изгубио енергију, снагу и могућност“ да води клуб.

       Вучић је рекао да када је видео колики је дуг клуба, да му је „притисак са 130 скочио на 210“.

       Он је у уторак рекао да клуб дугује преко 60 милиона евра.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари