ЏАЈИЋ: Очекујем победу против Партизана, долазе људи који ће бити на нивоу клуба

ОТКРИО ДА ГА ЈЕ ВУЧИЋ У ЧЕТВОРОЧАСОВНОМ РАЗГОВОРУ НАГОВОРИО

ДА СЕ ВРАТИ И ДА ЈАНКОВИЋ ОСТАЈЕ ТРЕНЕР

  • Звездин дуг јесте велики, али није 62 милиона, рекао је портпарол клуба Марко Николовски

         ПРВИ човек Звездине радне групе за стабилизацију клуба - Драган Џајић који ће бити и вероватни његов нови председник - саопштио је да ће Александар јанковић остати трфенер првог тима, али да ће бити озбиљних промена на свбим нивоима. Зато што су - како је рекао - Црвеној звезди потребни кадрови на нивоу великог клуба.

         Џајић је потврдио да је функцију прихватио након четворочасовног разговора са првим потпредседником владе Александром Вучићем.

         „Дошао сам на наговор господина Вучића. Заиста смо разговарали четири сата. Као велики Звездаш, имам огромну жељу да помогнем клубу. Ту сам само до краја полусезоне, а о осталим стварима ћемо да разговарамо касније. Али, биће промена на свим нивоима“, рекао је Џајић.

         Он је јагласио да „није време за честитање“. Па наставио: „Ја сам 42 године био у клубу. Црвена звезда се налази у деликатној ситуацији и очекујем велике промене. Потребни су нам људи који су на нивоу клуба“.

         Џајић је подвукао да у потпуности подржава садашњег тренера Александра Јанковића.

         „Нећу се - истакао је - бавити финансијама. Мој задатак је да дигнем спортски сектор на виши ниво и да помогнем да Звезда са што мањим бодовним заостатком дочека пролеће. Ићи ћу у Ковилово да посетим екипу, која ће тамо бити у карантину, и да кажем шта имам. То сам радио и када сам био председник“.

         Звезду у суботу очекује првенствени дерби против Партизана, а црно-бели тренутно имају осам бодова више.

         „Нема разлога да на било који начин страхујемо од Партизана, реч је о великој утакмици и верујем у победу, да момци имају снаге да се покажу у правом светлу. Нећу се мешати у рад тренера Јанковића, имао сам разговор са њим како би ми изнео нека своја запажања, а са играчима ћу одржати састанак на коме ћу им пренети подршку нас из Радне групе“, закључио је Џајић.

         Радна група је већ почела да ради и у најкраћем могућем року ће изаћи пред јавност са прецизним цифрама о висини дуга, саопштио је данас портпарол црвено-белих Марко Николовски.

         „Дуг је велики, али није 62 милиона“, рекао је Николовски новинарима на стадиону Црвене звезде.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари