Српски „плави шлемови” на тренингу Звезде

ВОЈНИЦИ МИРОВНЕ МИСИЈЕ УН ПРЕШЛИ 150 КИЛОМЕТАРА

ДА БИ ПОСЕТИЛИ ЦРВЕНО-БЕЛЕ

Фудбалери Црвене звезде и српски војници

  • Четворица српских војника у мировној мисији Уједињених нација на Кипру дошло је, из Ларнаке и Фамугустија у Пафос, како би видели црвено-бели тим

        Фудбалере Црвене звезде посетила су данас на припремама четворица српских војника, чланова мировне мисије Уједињених нација на Кипру.

        Они су стационирани у Ларнаки и Фамагусти, а прешли су пут од око 150 километара да би поздравили фудбалере црвено-белих у Пафосу и сликали се са екипом уз заставе Србије и Звезде.

        Ако буду могли, поново ће доћи у уторак када ће Звезда у Пафосу играти прву пријатељску утакмицу против мађарског друголигаша Шопрона.

        Фудбалери Звезде биће од уторка јачи и за репрезентативце, пошто ће им се на Кипру придружити Филип Манојловић и Срђан Плавшић које је селектор Славољуб Муслин водио у САД на пријатељску утакмицу.

        Такође, у уторак ће доћи и Гелор Канга после елиминације Габона на Купу афричких нација, а очекује се долазак и Џона Руиса, који је био са репрезентацијом Костарике.

        Постоји могућност да се Звезди у уторак придружи и нападач из Гане Ричмонд Боакје, који је на лекарским прегледима у Београду и очекује се да потпише уговор.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари