Стојановић: Стрпљивом игром до плеј офа

ИМАЛИ СМО ВРЕМЕНА ДА СЕ ОДМОРИМО И СПРЕМИМО ЗА МЕЧ,

ОЧЕКУЈЕ НАС ТЕЖАК ПОСАО, КАЖЕ ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ

           Тренер фудбалера Црвене звезде Славиша Стојановић рекао је данас да његов тим не сме да подлегне атмосфери већ да стрпљивом игром покуша да победи Черноморец и избори пласман у наредну рунду такмичења.

           Звезда је прошле недеље у Одеси изгубила резултатом 3:1, а за пролаз је потребна победа од 2:0.

           - Морамо да будемо стрпљиви јер противник сваку грешку кажњава. У то смо могли да се уверимо у овом мечу. Черноморец брзо прелази из фазе одбране у напад и опасан је из полуконтри и контри. Морамо да повећамо агресивност и не сме да нас заведе атмосфера на трибинама. Било би добро да одмах постигнемо гол, али фудбал се игра 90 минута - рекао је Стојановић на конференцији за штампу на стадиону Црвене звезде.

           Он је додао да су сви играчи, осим Мијаиловића, здрави и да конкуришу за сутрашњу утакмицу.

           - Кристално је јасно шта би требало да урадимо, ако желимо да прођемо даље. Имали смо времена да се одморимо и спремимо за меч. Очекује нас тежак посао, убеђен сам да ћемо дати максимум, а после утакмице ћемо подвући црту и видећемо да ли је то било довољно - рекао је Стојановић.

           Тренер црвено-белих је рекао да ће његови играчи за разлику од меча у Одеси покушати да бедем противника разбију шутем са дистанце.

           - Примили смо три гола на идентичан начин. Ако желимо то да спречимо, мораћемо да изблокирамо доток лопте до наше задње линије међутим, то није једини начин на који могу да приђу нашем голу. Ту су још полуконтра и контра и зато не смемо да им оставимо слободан простор - рекао је Стојановић.

           Словеначки интернационалац Нејц Печник рекао је да је незадовољан својом партијом у првом мечу и да се нада бољем издању у реваншу.

           - Немамо добар резултат из прве утакмице, надам се да ћемо уз помоћ навијача пружити добру игру и проћи даље - рекао је Печник.

           Реванш утакмица трећег кола квалификација за Лигу Европе Црвена звезда - Черноморец игра се у четвртак од 20.30 на Маракани.

           Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари