Звезда у другом колу, сад на Судуву

У РЕВАНШУ ПОБЕДИЛА ЛЕТОНСКОГ СПАРТАКСА СА 2:0 – ГОЛОВИМА БЕНА И КРСТИЧИЋА

* У другом делу утакмице, екипа Владана Милојевића притискала је ривала, а одличну шансу пропустио је Немања Радоњић у 64. минуту, када је погодио стативу

         ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде пласирали су се у друго коло квалификација за Лигу шампиона, пошто су вечерас у Београду победили Спартакс Јурмалу са 2:0.

         Први меч, одигран прошле недеље у Риги, завршен је без голова, а победу црвено-белима у реваншу донели су Ел Фарду Бен и Ненад Крстичић головима у 78. и 81. минуту.

         Звезда ће у другом колу квалификација играти против литванске Судуве, која је елиминисала кипарски АПОЕЛ.

         Утакмица на стадиону "Рајко Митић", пред 23.868 гледалаца, у првом полувремену није донела много узбуђења.

         Звезда је углавном имала иницијативу, али до правих шанси није долазила, док је Спартакс с друге стране своје прилике чекао из контранапада и прекида.

         Два пута су црвено-бели припретили главом после центаршутева, али су покушаји Вујадина Савића и Немање Милића завршили преко гола, односно у корнеру после интервенције голмана Јевгенијса Неругалса.

         Други део утакмице настављен је у истом ритму, екипа Владана Милојевића притискала је ривала, а одличну шансу пропустио је Немања Радоњић у 64. минуту, када је погодио стативу, после која је лопта по гол-линији отишла на другу страну у гол-аут.

         Црвено-бели су одбрану ривала успели да сломе тек у 78. минуту када је после корнера с десне стране Бен затресао мрежу Спартакса.

         Родић је извео ударац из угла са десне стране, Дејан Мелег био је највиши у скоку на првој стативи одакле је лопту проследио до Бена на другој који је имао лак задатак да пошаље лопту у гол Неругалса.

         Само три минута касније решено је питање победника. Мелег је уписао нову асистенцију,а гол је петом са око пет метара постигао Крстичић.

         Бета

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари