Звездина делегација обишла повређене Русе

ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНИ НАВИЈАЧ ЋЕ УРГЕНТНИ ЦЕНТАР НАПУСТИТИ ТОКОМ ДАНАШЊЕГ ДАНА

Светозар Мијаиловић и Звездан Терзић са једним од повређених навијача

        Диван амбијент са пријатељске утакмице Црвене звезде и Спартака, као и прелепу слику која је у суботу послата из Београда у свет, донекле је покварио инцидент који се догодио у центру Београда.

        Након утакмице, у центру града су двојица навијача Спартака из Москве нападнута, и након задобијених повреда збринути су у Ургентном центру.

        Максима Бутрина и Павела Бодрова у уторак, 28. марта, посетила је и делегација ФК Црвена звезда коју су чинили председник клуба Светозар Мијаиловић, генерални директор Звездан Терзић и председник Надзорног одбора Драган Милошевић.

        Звездиној делегацији су на лицу места саопштене добре односно охрабрујуће вести: лакше повређени навијач ће Ургентни центар напустити током данашњег дана. Стање теже повређеног навијача је и даље веома надгледано.

        Звездини званичници су разговарали са повређеним навијачима, и том приликом изразили жаљење због инцидента који се догодио. Русима су уручени и поклони од стране клуба, као знак подршке и пре свега захвалности јер су дошли у Београд како би присуствовали утакмици братских клубова.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари