Звездино финале са Партизаном

Црвено-бели у Нишу у полуфиналу купа савладали вршачки Хемофарм - 71:65

* У утакмици са два потпуно различита полувремена, Црвена звезда је заслужено изборила право да се сутра против Партизана бори за титулу, мада је у последњој четвртини умало прокоцкала огромну предност

         НИШ, (ФоНет) - Кошаркаши Црвене звезде пласирали су се у финале Купа Радивоја Кораћа, пошто су вечерас у Нишу у полуфиналу савладали вршачки Хемофарм резултатом 71:65 (26:14, 20:9, 12:17, 13:25).

         У утакмици са два потпуно различита полувремена, Црвена звезда је заслужено изборила право да се сутра против Партизана бори за титулу, мада је у последњој четвртини умало прокоцкала огромну предност.

         У првом полувремену црвено-бели су играли изваредно и готово су декласирали Вршчане. Тада је изгледало да ће наставак утакмице бити само формалност, али је Хемофарм у последњој четвртини успео да се врати и ухвати резултатски прикључак.

         У последњем минуту чинило се да би могло да дође и до драматичне завршнице, јер је Хемофарм вођство Звезде смањио на само четири поена (67:63), али су црвено-бели ипак смогли снаге да одбију напад и сачувају победу.

         Црвена звезда: Човић 1, Цветковић, Илић 4, Лазић 5, Недовић, Лешић 12, Суботић 12, Николић, Томас 4, Милутиновић 14, Б. Поповић 15, П. Поповић 4.

         Хемофарм: Дангубић, Ламбић, Мараш 9, Крстић, Митровић 5, Оташевић 8, Гагић 14, Шутало 11, Пантић 9, Јеремић 2, Милошевић 2, Нешовић 5.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари