Пунто Класик - од 5.999 евра, Динамик А/Ц дизел - 8.699 евра

ФАС НУДИ ДОДАТНИ ПОПУСТ ЗА СВОЈЕ МОДЕЛЕ

У СИСТЕМУ ПРОДАЈЕ СТАРО ЗА НОВО

        КРАГУЈЕВАЦ,  (ФоНет) - Компанија Фиат Аутомобили Србија (ФАС) понудила је купцима аутомобила Пунто Класик, са погоном на бензин, додатни попуст од 200 евра у систему продаје старо за ново, тако да је почетна цена, с урачунатим порезом на додатну вредност (ПДВ) 5.999 евра, саопштила је та компанија.

        Укупна уштеда за куповину овог модела Фиата сада изности 800 евра, док за Пунто Класик са дизел мотором додатни попуст износи 400 евра, па је укупно умањење цене 1.000 евра.

        Цена модела Динамик А/Ц дизел у систему продаје старо за ново је 8.699 евра.

        На основу одлуке Владе Србије о измени Уредбе о условима и начину спровођења субвенционисане куповине аутомобила произведених у Србији заменом старо за ново у 2011. години, донетој 27. октобра, висина субвенције за домаћа возила са погоном на гас повећава се са 600 на 1.000 евра, док за аутомобиле са погоном на бензин и дизел остаје на снази досадашњи износ субвенције од 600 евра.

        Зелена иницијатива Владе Србије, односно субвенција од 1.000 евра за домаћу производњу возила са погоном на гас, спустила је цену Фиат Пунто Класика ЛПГ на 7.699 евра за верзију Динамик А/Ц.

        Акција траје до 31. децембра или до истека залиха, саопштила је компанија ФАС. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари