СНС: Батинашко деловање ДС у Србобрану

ШЕСТ ЛИЦА КОЈА СУ ПРЕТУКЛА МИРКА СЛАВУЉА

„ИЗАШЛА ИЗ АУТОМОБИЛА РЕГИСТАРСКИХ ОЗНАКА ПОКРАЈИНСКЕ ВЛАДЕ”

        СРПСКА напредна странка саопштила је да је поподне шест особа претукло члана те странке у Србобрану и позвала државне органе да што пре реагују, а полицију да покаже - ко су батинаши у Србији и ко води политику деведесетих година.

       СНС је у саопштењу навела да је ужаснута „најновијим батинашким деловањем Демократске странке” у општини Србобран будући да је, како наводе, данас око 17 часова испред бирачког места број 22 у насељу Турија шест лица, која су „изашла из аутомобила регистарских ознака покрајинске владе” претукли члана бирачког одбора из редова СНС Мирко Славуљу.

       Како тврде напредњаци, том приликом те особе Славуљи су избиле зубе и нанели тешке телесне повреде.

       „Према сазнањима Српске напредне странке ових шест лица није приведено, а СНС тражи од полиције да покаже ко су батинаши у Србији, ко људима избија зубе и ко води политику деведесетих година”, стоји у саопштењу.

       СНС позива све надлежне државне органе да под хитно реагују и да се сви они који батинају грађане Србије и ометају изборни процес, јер, како се наводи, знају да ће изгубити на изборима, нађу тамо где им је место - иза решетака.

БАБИЋ: Приведена шесторица осумњичених
 

       ПОСЛАНИК Српске напредне странке (СНС) у републичкој скупштини Зоран Бабић изјавио је да је полиција привела шесторицу осумњичених за пребијање члана бирачког одбора у Србобрану из редова СНС-а.

       Бабић је агенцији Бета казао да је двојици осумњичених одређено полицијско задржавање, а да је у току саслушање преостале четворице.

       Функционер СНС је за напад на члана бирачког одбора из СНС-а Мирка Славуља оптужио Демократску странку (ДС).

       СНС и ДС су се и током јучерашњег дана међусобно оптуживали за пребијање људи у Србобрану.

       У Србобрану, Зрењанину и Апатину се данас одржавају допунски избори за три посланика Скупштине Војводине.

       У другом кругу избора у Србобрану грађани бирају између кандидата СНС и ДС.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари