Дачић: Да Михахјловић и Шормаз не желе коалицију са Ђиласом, Тепић и Јеремићем?

ОДРЕАГОВАО НА КРИТИКЕ НАКОН ШТО ЈЕ ПРЕДЛОЖИО ДА СПС И СНС ИДУ ЗАЈЕДНО НА ИЗБОРЕ       

* „Познајем само једног човека и у СПС-у и у СНС-у који носе терет, носе свој крст и на основу којих листе добијају гласове. Ја бих замолио друге да не придодају себе историјским догађајима и нек укажу мало поштовања коалиционим партнерима

_____________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивица Дачић упитао је данас функционере Српске напредне странке (СНС) Зорану Михајловић и Драгана Шормаза "што се јављају кад са њима нико не преговара ни о чему".

        Одговарајући на негативне коментаре које је добио после предлога да СПС и СНС заједно изађу на изборе, Дачић је на телевизији Хепи рекао да он комуницира са лидером СНС-а Александром Вучићем и да му није рекао ништа лоше", а да друге функционере нико није помињао.

        "Ја познајем само једног човека и у СПС-у и у СНС-у који носе терет, носе свој крст и на основу којих листе добијају гласове. Ја бих замолио друге да не придодају себе историјским догађајима и нек укажу мало поштовања коалиционим партнерима", рекао је Дачић.

        "Што се они јављају, можда хоће друге коалиционе партнере, можда хоће (Драгана) Ђиласа и Маринику Тепић, можда Вука Јеремића, можда би им они били бољи коалициони партнери од СПС-а. Сад каже Зорана Михајловић да сам ја био са њима у коалицији, а кад сам дошао у владу затекао сам њу у Г 17", рекао је Дачић и поручио да "они који су били досовци немају право да замерају ништа СПС-у."

        Дачић је додао да је необично што га Шормаз и Михајловић нападају због предлога да СНС и СПС иду заједно и питао "шта би тек било да је рекао да не жели са напредњацима".

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари