Дачић поручио Вучићу: Не зазири од СПС, гледај неке од својих и мале партнере СНС

ОДРЕАГОВАО НА ЊЕГОВЕ РЕЧИ ДА НЕКИ ИЗ ВЛАДИНЕ КОАЛИЦИЈЕ ОПЕТ ПОМИШЉАЈУ НА ПРОМЕНУ СТРАНЕ

           ПРЕДСЕДНИК Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић не треба да брине о сарадњи са социјалистима, већ треба да брине за људе из СНС и коалиционе партнере који су на Вучићевој листи ушли у парламент.

          "Сто пута сам рекао да Вучић не брине за СПС, нека брине за људе са његове листе. Они и без нас имају већину, али тако је направио (изборну) листу да без његових партнера са листе он нема већину у парламенту, а они му ништа значајно нису донели у броју бирача. Тако да би било боље да обрати пажњу на њих, а и на људе из своје странке", рекао је Дачић за Курир.

          Председник Србије Александар Вучић рекао је у ауторском тексту за празнично издање "Курира" да се не плаши опозиције, као ни "комбинација" које праве са људима из СНС и њеним коалиционим партнерима.

          "И не интересују ме њихове комбинације с неким људима из моје партије, појединим коалиционим партнерима који већ размишљају како би могли да буду језичак на ваги и опет промене страну", рекао је Вучић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари