Галијашевић: Америчка амбасада у Сарајеву је центар који гради и одржава систем корупције у БиХ

ХОЋЕ ЛИ ОПОЗИЦИОНИМ ПАРТИЈАМА СРПСКЕ „ДОЋИ ГЛАВЕ“ КОЛАБОРАЦИЈА  СА САРАЈЕВОМ И СТРАНЦИМА?    

Американци у БиХ праве Комшиће и највише воле Комшиће

- прекрштена нога Мајкла Марфија све говори

* У природи функционисања и пословања америчке амбасаде у Сарајеву су - подмићивање лојалних политичара из ЕУ који дјелују у БиХ и шаљу лажне информсције матичним земљама, тајне трансакције и прање новца, координација са вехабијско-терористичким субјектима у БиХ, дотурање новца под кринком "дипломатске поште" и дипломатских послова

* За Американце, Британце и Њемце приоритет је рјешити питање статуса Косова, добити српски пристанак за окупацију и подржављење Косова па са тим резултатом пркосити Русији и цјелој међународној заједници. Послије тога ће свим својим ресурсима навалити на Републику Српску како би цијелу БиХ угурали у НАТО и тако ријешили и питање свог меког трбуха на Балкану али и српско питање. На исти начин на који ду то питање рјешавали Хитлер и Павелић

* Ескобар је изјавио да САД желе да буду поштени посредници (поводом КиМ), али САД нису никакав поштени посредник него војно-политички злодух који уништава све што представља витални национални интерес српског народа након што је већ прогутао, асимилирао и конвертовао мале и слабе балканске народе са лабавом и неизграђеном свијешћу о властитом идентитету

_____________________________________________________________

       АМБАСАДОР Сједињених Држава у Сарајеву, Мајкл Марфи је управо навршио годину дана службе у БиХ и за последњих дванаест месеци заслужио је титулу патрона корупције. Заједно са сарадницима, покушао је да изрежира низ афера у циљу политичке елиминације Милорада Додика и током и након избора – оптужујући га за корупцију и претећи му кажњавањем за таква, успут речено, непостојећа дела.

       Сам Додик је на последње такве претње казао да је главно легло корупције у Босни управо америчка амбасада.

       Ако је веровати страним колегама, медијима у Турској, који су отворено писали о корупцији и мешетарењу садашњег Марфијевог заменика - Деборе Менути и њеног супруга Џонатана, који је заменик немачког туристе Кристијана Шмита, Марфи би требало да се забави прањем свог кабинета.

       Како из Босне и Херцеговине и, уопште, са Балкана почистити дестабилизаторе и мешетаре, за крај серијала о западној корупцији у БиХ коментар даје Џевад Галијашевић, врсни познавалац међународних прилика и експерт УН за тероризам и насиље.

       - Могуће је зауставити агресивну војно- политичку, привидно диплиматску, (не)културну, финансијску и медијску доминацију агресивног Запада предвођеног Американцима. Наравно, уз широку међународну подршку Русије, Кине, Индије, ШОС-а, Брикса и Исламског свијета, Латинске Америке и Африке, те снажних држава Азије.

       Када је ријеч о БиХ, америчка амбасада у Сарајеву је центар који гради и одржава систем корупције у БиХ као доминантан систем укупних  друштвених односа БиХ.

Амерички злодух има и женско

лице - Дебора Менути

       Из ове амбасаде управља се процесима који најмање представљају интерес САД, а још мање интерес грађана БиХ. Од те форме и суштине политике, корист има врло узак круг људи оријентисаних само на лични интерес и власт. Они се, при томе, стављају изнад устава и закона земље у којој дјелују назови, службеници амбасаде.

       Као повољну околност, користе удаљеност своје матичне државе. Удаљеност: политичка, економска и културна, баш као и географска, гарантује одсуство озбиљног увида у куповину политичких активиста, `изнајмљивање` новинара, финансирање медија и наручених текстова те одржавање система организованих и насилних група за притисак у потребној кондицији.

       Подмићивање лојалних политичара из Европске уније који дјелују у БиХ и шаљу лажне информсције матичним земљама; тајне трансакције и прање новца, комуникација и координација са вехабијско-терористичким субјектима у БиХ, дотурање новца под кринком "дипломатске поште" и дипломатских послова - основна су природа функционисања и пословања америчке амбасаде у Сарајеву.

       Та амбасада је најлошији примјер властитим програмима борбе против корупције јер је управо она и отац и мајка корупције у БиХ.

       Када је ријеч генерално о Србима, Америка сигурно неће промјенити своју политику према њима. Ту се ради само о приоритетима.

       Због рата у Украјини и лажних парола о заштити међународног права, за Американце, Британце и Њемце приоритет је рјешити питање статуса Косова, добити српски пристанак за окупацију и подржављење Косова па са тим резултатом пркосити Русији и цјелој међународној заједници.

        Послије тога ће свим својим ресурсима навалити на Републику Српску како би цијелу БиХ угурали у НАТО и тако ријешили и питање свог меког трбуха на Балкану али и српско питање. На исти начин на који ду то питање рјешавали Хитлер и Павелић.

Џевад Галијашевић

       Оно што на Западу још увијек називају властитом дипломатијом , то је у правом смислу ријечи брутална сила, то су специјалне војно-политичке операције, терористичке акције, финансијске малверзације и корупција, те агресивна пропаганда и лажна медијска слика као подршка агресији у којој се црта мета на леђима Срба, а њих оптужује за све оно што само НАТО и Запад раде.

       У свијетлу горе речнога треба гледати и Ескобарову поруку да САД желе да буду поштени посредници. САД нису никакав поштени посредник него војно-политички злодух који уништава све што представља витални национални интерес српског народа након што је већ прогутао, асимилирао и конвертовао мале и слабе балканске народе са лабавом и неизграђеном свијешћу о властитом идентитету!

   

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари