Ивановић тврди да је мрак пао на националне фреквенције, а ТВ Прва да се он служи неистинама и увредама

УМЕСТО ПОСЛЕДЊЕ ЊЕГОВЕ ЕМИСИЈЕ – ТВ ПРВА ЋЕ ЕМИТОВАТИ ФИЛМ „СТАДО“

         ВОДИТЕЉ Иван Ивановић објавио је на Твитер налогу, да је нови власник телевизије Прва скинуо са програма вечерашњу хуманитарну епизоду емисије "Вече са Иваном Ивановићем".

         Ивановић је на Твитеру написао да је власник ТВ Прва то учинио због тога што је незадовољан објашњењем његовог одласка са те телевизије.

         "Ово је најбољи доказ да је моја одлука исправна и да је мрак пао на националне фреквенције", написао је  Ивановић.

         Додао је да ће "по овоме памтити први Коперникусов дан на послу".

         Ивановић је раније најавио да ће последња емисија бити емитована 28. децембра и да после тог неће радити јер "не жели да представља декор за лажну слободу".

         ТВ Прва је након тога саопштила да је захвална Ивановићу на сарадњи и да поштује његову одлуку.

             Прва ТВ: Нема емисије, Ивановића

         санкционишемо због увреда и неистина

         Прва телевизија обавестила је вечерас гледаоце да неће емитовати последњу епизоду емисије "Вече са Иваном Ивановићем", јер руководство те медијске куће не може да дозволи "изношење неистина и ничим изазваних увреда".

         "Како је у својој последњој емисији господин Ивановић изнео неистине, увреде и критике на рачун рада куће у којој је изградио своју каријеру, Прва телевизија је одлучила да такво недолично понашање санкционише", наводи се у саопштењу.

         Додаје се да је Прва телевизија желела да емитује новогодишњу емисију "Вече са Иваном Ивановићем" иако немају уговор са њим, па "самим тим ни обавезу да емитује последњу епизоду емисије".

         "Ова кућа је тиме желела да на леп начин стави тачку на дугогодишњу заједничку сарадњу, и да, као и сваке године, награди своје гледаоце за указано поверење. Међутим, пошто господин Ивановић није испоштовао хуманитарну сврху ове новогодишње емисије, и од своје публике и Прве телевизије се није опростио на начин на који доликује, ова, иако снимљена емисија, нажалост, неће бити емитована", саопштила је та телевизија.

         Додаје се да је ТВ Прва синоним, не само за професионализам, већ и за најбоље услове рада, да финансирају све своје садржаје, због чега и имају право да одлучују шта ће бити у програмској шеми.

         Уместо емисије, најављено је да ће бити емитован филм "Стадо" и оцењује да је довољно и то што су гледаоци добили новогодишње поклоне и провели сјајно време у студију Прве телевизије.

          (Бета)

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари