КК Партизан Трифуновићу: Не дозвољавамо злоупотребу стручног штаба у политичке сврхе

НОВИ ЛИДЕР ПСГ ОБЈАВИО СЛИКЕ НА КОЈИМА ЈЕ СА ТРИНКИЈЕРИЈЕМ И ЧЛАНОВИМА СТРУЧНОГ ШТАБА КЛУБА

* Из саопштења клуба: „С великом одлучношћу одбацујемо било какву могућност довођења клуба или било кога од чланова клуба у везу са политичким деловањем појединаца који желе да спортске и навијачке страсти ставе у службу остварења својих политичких циљева. Сергеј Трифуновић, упркос томе што је осведочени навијач Партизана, ноћас је учинио управо то, подредивши своју наводну љубав према клубу свом политичком деловању

* Реакција Сергеја ТРИФУНОВИЋА: „Хвала мом вољеном клубу што ме је ставио у контекст 'остваривања политичких циљева'. Коментара без. Велика је пак радост што је Liverpool пред прагом освајања жељене титуле. Њега сам слободан да волим без 'политичких циљева'

______________________________________________________________________________

          КОШАРКАШКИ клуб Партизан саопштио је касно синоћ да је то клуб свих својих навијача, али да не дозвољава злоупотребу стручног штаба у политичке сврхе.

          Глумац и председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић објавио је синоћ на свом твитер налогу фотографије на којима је у друштву тренера Партизана Андрее Тринкијерија и појединих чланова стручног штаба.

          Трифуновић, велики навијач Партизана, фотографије је објавио је уз коментар: "Човек (Тринкијери) који ће ме натерати да поново долазим на текме. И хоћу".

          Неколико сати након те објаве Трифуновића уследило је саопштење Партизана поводом тих фотографија, а нарочито поводом "потоњих коментара и инсинуација које имају везе са дневно-политичким деловањем познатог навијача Партизана".

          "Као кошаркашки клуб, Партизан веома цени сваког свог навијача без обзира на његову националну, верску, политичку или било коју другу припадност. Као спортски колектив од националног значаја, поносни смо на чињеницу да људи најразличитијих интересовања и схватања навијају за Партизан", наводи се у саопштењу.

          "Ипак, с великом одлучношћу одбацујемо било какву могућност довођења клуба или било кога од чланова клуба у везу са политичким деловањем појединаца који желе да спортске и навијачке страсти ставе у службу остварења својих политичких циљева. Сергеј Трифуновић, упркос томе што је осведочени навијач Партизана, ноћас је учинио управо то, подредивши своју наводну љубав према клубу свом политичком деловању", додаје се у саопштењу.

          Клуб је истакао да неће дозволити злоупотребу фотографије са члановима стручног штаба.

          "Наш избор је да се бавимо искључиво оним што најбоље знамо, а то је да играмо кошарку", закључује се у саопштењу.

          Огласио се након тога и председник Партизана Остоја Мијаиловић.

          "Част свакоме на ставовима и опредељењу, али као председник Партизана увек ћу стати у заштиту играча, тренера и запослених од злоупотребе њиховог лика у дневно-политичке сврхе, као и у довођење клуба у везу са стварима са којима нема додирних тачака", написао је Мијаиловић на свом твитер налогу.

          На ове објаве Партизана реаговао је велики број навијача тог клуба, али и Трифуновић.

          "Хвала мом вољеном клубу што ме је ставио у контекст 'остваривања политичких циљева'. Коментара без. Велика је пак радост што је Liverpool пред прагом освајања жељене титуле. Њега сам слободан да волим без 'политичких циљева'", написао је Трифуновић.

           (Бета)

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари