Ного: Не напуштам Двери иако владајућа гарнитура жели да ме елиминише

„НАСТАВИЋУ ДА ДОЛАЗИМ НА ПРОТЕСТЕ – СПРЕМАМ НЕКА ЗАНИМЉИВА ИЗНЕНАЂЕЊА“

* На питање да ли ће прећи у неку другу странку, Срђан НОГО рекао да нема намеру да приступа постојећим странкама јер је само у Дверима, од свих актуелних странака, видео алтернативу и жељу да се мења целокупан систем

_________________________________________________________________________

           СРЂАН Ного је вечерас изјавио да себе и даље сматра припадником Двери и да је одлука Дисциплинске комисије да га искључи из покрета "незаконита, непостојећа и свакако политичка" и  да је кључни разлог за такав поступак у томе што има "изузетно велику подршку унутар странке" због чега њена "владајућа гарнитура" жели да га овако елиминише.

           Ного је, у изјави агенцији Бета, рекао да дисциплински поступак није ни вођен ни покренут у складу са статутом и правилником Двери, као и да је прекршен закон, тако да му остаје  могућност да поднесе жалбу Председништву Двери, или покрене судски спор и поднесе кривичну пријаву.

           Он је рекао да ће реаговати јер се залаже за поштовање законитости и оценио да се "на жалост код нас политичари понашају као да су странке њихова лична имовина".

           На питање да ли ће прећи у неку другу странку, он каже да нема намеру да приступа постојећим странкама јер је само у Дверима, од свих актуелних странака, видео алтернативу и жељу да се мења целокупан систем.

           Према његовим речима, ако су Двери одустале од оног за шта су се залагале, он нема намеру да одустане од тога и наставиће да се бори.

           "Даћу све од себе да се борим за идеје које промовишем већ седам година", рекао је Ного, наводећи да ће промовисати идеје због којих су Двери ушле у политику.

           Он каже да од тога "није одступио нити једном својом изјавом нити потезом" и да то ће наставити да ради.

           На питање да ли остаје посланик, он каже да су "за њега гласали грађани на изборима и да је он један од оних који су стварали Двери и био носилац тих идеја", као и да себе сматра настављачем те политике.

           Ного је рекао да ће наставити да долази на протесте, а на питање да ли ће нешто да мења у својим наступима, он каже да "свака његова кореографија служи да привуче пажњу и укаже на погубно стање у којем живимо".

           "Свакако нећу одустати од таквих манира, а видећемо шта спремам даље, немам још неку идеју али спремам нека занимљива изненађења", рекао је Ного.

            (Бета)

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари