СДС: Шешељ је Тадићу претио киднаповањем и бруталним насиљем

СТРАНКА БИВШЕГ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ ТВРДИ И ДА ГА „ВУЧИЋЕВИ ТАБЛОИДИ“ САТАНИЗУЈУ

* Лидер радикала претходно за Информер" рекао да ће Борис Тадић "висити" јер је "намерно прикривао нарко-дилере, убице двојице гардиста Дражена Јаковљевића и Драгана Миловановића" у касарни у Топчидеру 2004. године. Па додао: „Тадића ћу прво стрпати у гепек, а затим га одвести на једно изузетно место. Ланцима ћу му ноге причврстити за под, док ћу му руке везати за плафон. Особе које су одговорне за убиство гардиста сакривале су дрогу у подземном склоништу Караш

____________________________________________________________________________

         СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКА странка оценила је данас да су "претње киднаповањем и бруталним насиљем" које је, како се наводи, лидер радикала Војислав Шешељ упутио председнику СДС Борису Тадићу, "незапамћене у политичком животу Србије".

         Наводећи да "Вучићеви таблоиди настављају са сатанизацијом Бориса Тадића, лажно га оптужујући да му смета истрага о убиству гардиста"", СДС је саопштио да ће председник те странке "сачекати неко време како би дао прилику тужилаштву да у складу са законом и властитим надлежностима самостално предузме истрагу против Војислава Шешеља и тиме докаже да је независно од Вучићевог режима".

         "Подсећамо да му је Шешељ пре извесног времена и у скупштини претио клањем и да нико од представника власти није на то реаговао, као ни тужилаштво и полиција. А успут подсећамо да очекивано није реаговао ни његов најбољи ученик Александар Вучић, који је на претњу вешањем упућену њему и Брнабић пре неколико дана рекао да је срамота на то не реаговати",пише у саопштењу.

         Оцењује се да председник Србије тиме "поручује да је срамота не реаговати само на претње насиљем упућене представницима режима, док су претње упућене опозицији очигледно пожељне и високо промовисане кроз режимске таблоиде, а не за осуду или реакцију надлежних институција".

         Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је раније за лист "Информер" да ће Борис Тадић "висити" јер је како је рекао, "намерно прикривао нарко-дилере, убице двојице гардиста Дражена Јаковљевића и Драгана Миловановића" у касарни у Топчидеру 2004. године.

         "Тадића ћу прво стрпати у гепек, а затим га одвести на једно изузетно место. Ланцима ћу му ноге причврстити за под, док ћу му руке везати за плафон", казао је Шешељ и додао да су особе које су одговорне за убиство гардиста "сакривале дрогу у подземном склоништу Караш".

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари