Симић: Крстић у узурпираној улози Вучићевог портпарола наноси највећу могућу штету и њему и СНС

УПОЗОРИО ДА КРСТИЋ ШАЉЕ ПОРУКЕ У ДУХУ ОНОГА ШТО ЖЕЛЕ ДА ЧУЈУ ЕКСТРЕМИСТИ У САРАЈЕВУ

Небојша Крстић

* Подсетивши да је Небојпа Крстић прије неколико дана на свом Твитер-налогу написао да "од Милорада Додика долази само вербална подршка Србији, а суштински је политичар који сваким својим гестом забија нож у леђа Србији", те да "спроводи политику Москве", Симић нагласио да тај такозвани медијски стручњак представља опасност за менталну хигијену грађана Србије, који га слушају или евентуално читају, а које би "Крстић да лиши памети и учини једнаким себи како би повјеровали његовим конструкцијама"

* Перо СИМИЋ у ауторском тексту објављеном дневном листу „Данас“: „Као велики поштовалац Србије даћу себи слободу да Вучићу препоручим да размисли, из најбољих намјера и због јединства српског народа, да ли му такви сарадници као што је Крстић, који је очигледно изгубио сваку мјеру и сваки обзир, намјерно поткопавају рејтинг и углед међу национално опредјељеним грађанима Србије и у српском народу западно од Дрине“

_______________________________________________________

         САВЕТНИК за медије председника Републике Српске, Перо Симић истакао је да се такозвани медијски стручњак Небојша Крстић по ко зна који пут окомио на Републику Српску и њеног председника Милорада Додика и својим црним пропагандним приступом као да шаље поруку у духу онога што желе да чују екстремисти у Сарајеву.

         У тексту за лист "Данас" Симић је оценио да је запањујућа количина дезинформација, односно глупости које путем медија просипа Крстић, који је био саветник некадашњег председника Србије Бориса Тадића, а сада се труди да делује као да је портпарол председника Србије Александра Вучића.

         Симић сматра да то што овај такозвани медијски стручњак износи представља опасност за менталну хигијену грађана Србије, који га слушају или евентуално читају, а које би "Крстић да лиши памети и учини једнаким себи како би повјеровали његовим конструкцијама".

         Подсетивши да је Крстић пре неколико дана на свом Твитер-налогу написао да "од Милорада Додика долази само вербална подршка Србији, а суштински је политичар који сваким својим гестом забија нож у леђа Србији", те да "спроводи политику Москве", Симић је навео да Крстићво нечасно дјловање има за циљ ускраћивање тачне информације грађанима.

         Он је истакао да Крстић у узурпираној улози Вучићевог портпарола таквим својим деловањем председнику Србије и Српској напредној странци наноси највећу могућу штету.

Перо Симић

         - Крстић се малигно по ко зна који пут окомио на Републику Српску и предсједника Додика. Својим црним пропагандним приступом као да шаље поруку у духу онога што желе да чују екстремисти у Сарајеву. Њена суштина је да би било најбоље да Република Српска изгуби свој значај - навео је Симић.

         Према његовим речима, такав однос према Додику и Српској је у колизији са већинским расположењем јавности Србије и ставом преовлађујућег дела Вучићевих бирача, код којих је уврежено мишљење да Крстић ради оно што му Вучић каже, тако да је сигурно да се антисрпски испади такозваног маркетиншког стручњака Крстића негативно одржавају на имиџ председника Србије.

         Подсетивши да је Вучић много пута истицао да воли Републику Српску и брине о њеним интересима, као што је Додик стотину пута дао до знања колико воли и подржава Србију, Симић је указао да је све што ради Крстић у супротности са тим.

         - Као велики поштовалац Србије даћу себи слободу да Вучићу препоручим да размисли, из најбољих намјера и због јединства српског народа, да ли му такви сарадници као што је Крстић, који је очигледно изгубио сваку мјеру и сваки обзир, намјерно поткопавају рејтинг и углед међу национално опредјељеним грађанима Србије и у српском народу западно од Дрине - навео је Симић.

         Он истиче да га чести Крстићеви напади на Републику Српску и Додика терају да се присети констатације француског научника Лорана Бега, директора Куће науке о човеку, "да је човјек животињска врста која ни од чега не преза".

          (Срна)

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари