СНС: Ђилас, Обрадовић и Јеремић довели своје батинаше у Лучане

„ПЛАНИРАЈУ – АКО НЕ УСПЕЈУ ДА УНИШТЕ ИЗБОРНИ МАТЕРИЈАЛ – ДА НАПУСТЕ ИЗБОРНИ ПРОЦЕС“

         СРПСКА напредна странка саопштава да имамо поуздане информације да је Драган Ђилас лично наредио разбијање бирачких кутија и уништавање дела изборног материјала у општини Лучани.

         Очигледно је Драгану Ђиласу и његовим силеџијама већ сада јасно да чак и на оним бирачким местима где су очекивали убедљиву победу таквог резултата неће бити.

         Српска напредна странка поручује и да имамо сазнања да су бројни Ђиласови, Обрадовићеви и Јеремићеви батинаши, који су од јутрос присутни на територији општине Лучани, а који су дошли из различитих општина, од Чачка до Пријепоља, ангажовани за ову акцију.

         Упозоравамо јавност - уколико се спроведе Ђиласов криминални план - да ће то бити најбруталнији покушај поништавања изборне воље грађана који Србија памти.

         Истовремено, тражимо од надлежних државних органа да заштите демократску изборну процедуру, обезбеде мир и ред и неприкосновено право грађана да се слободном вољом изјасне на изборима и да гласају за кога они желе. 

         Српска напредна странка саопштава и да, иако су лидери Савеза за силовање и вешање месецима уназад најављивали своју убедљиву победу на локалним изборима у Лучанима, данас су очигледно схватили да од те победе нема ништа, и сада покушавају да примене нову тактику у обмањивању грађана.

         Уколико одустану од Ђиласовог криминалног плана - да његови батинаши које је довео из читаве Србије у Лучане разбију бирачке кутије и уништe изборни материјал, планирају да напусте изборни процес и да поново лажу грађане, овај пут тврдећи да је било нерегуларности у спровођењу избора.

         Иако су за већину пријављених нерегуларности директно одговорни, Ђиласова, Обрадовићева и Јеремићева банда очигледно покушава да по сваку цену побегне од реалности, одговорности и новог изборног дебакла, јер грађани Србије не желе да гласају за оне који туку и вређају жене, позивају на вешања и спроводе насиље на сваком кораку.

         (саопштење Српске напредне странке)

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари