Тепић: Дачић је прикупљао новац за повлачење признања и стављао га у свој џеп

ИВИЦА ДАЧИЋ: ТО СУ НАЈОБИЧНИЈЕ ЛАЖИ, ТО ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ НАПАДА НА ДРЖАВНУ ПОЛИТИКУ СРБИЈЕ“

          ПОТПРЕДСЕДНИЦА Странке слободе и правде (ССП) Мариника Тепић изјавила је данас да министар спољних послова Ивица Дачић оптужбама покушава да сакрије "свој лоповлук".

         Дачић је раније данас изјавио да су "најобичније лажи" Маринике Тепић да је он прикупљао новац од привредника да би тиме плаћао повлачење признања Косова и додао да је то "један од највећих напада са циљем компромитације државне политике Србије".

         Тепић је у писаној изјави истакла да је говорила да Ивица Дачић злоупотребљава патриотизам и "лаже људе убеђујући их да од њих новац узима да би финансирао повлачење признања, а заправо га трпа у свој џеп" и додала да при тим тврдњама остаје.

         "Дачић свој лоповлук покушава да сакрије тако што оптужује мене за нешто што никада нисам рекла. На јучерашњој конференцији за новинаре сам нагласила да нећу говорити о дипломатским активностима државе Србије које су за резултат имале повлачење признања Косова од стране неких држава чланица УН. Дакле, нисам говорила да до повлачења признања долази плаћањем", казала је Тепић.

         Она је у уторак рекла да Дачић прикупља новац од привредника који користи за повлачење признања независности Косова и да је само од трговца оружјем Слободана Тешића добио милион евра.

         (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари