Знате ли зашто ЕУ ћути поводом протеста у Црној Гори? Зато што је Русија корумпирала Брисел!

А ЗНАТЕ ЛИ КО ОВУ БЕДАСТОЋУ ПЛАСИРА? ПРОФЕСОР БГ-ФИЛОЗОФСКОГ ФАКУЛТЕТА НИКОЛА САМАРЏИЋ  

Никола Самарџић

* ФАКТИ: Хоће ли неко на ово оптуживање врхушке Европске уније да је корумпирана, односно – да је од Москве примила мито да не критикује молитвене протесте у Црној Гори и држање Србије и Срба поводом њих? Не, неће! За њих је довољно што је Самарџић потписао Апел-80 (800) и што је на његовој линији. Знају у Бриселу шта раде...

_________________________________________________________________

        ПРОФЕСОР Филозофског факултета у Београду и један од потписника Апела 88, којим се заправо осуђује покушај одбране светиња у Црној Гори, истакао се новом ”минијатуром” у гостовању РТЦГ чиме је помјерио границе ионако маштовите ”аналитике” на том режимском сервису.

        Самарџић тврди да је изгласавање закона о отимању имовине СПЦ био окидач у наставку лоших односа Београда према Подгорици, јер, по његовим ријечима то је континуитет званичног Београда од 1996. године.

        Он наводи да је прве запаљиве поруке у Србији послала опозиција, а да је предсједник Србије Александар Вучић наставио. „Преотео политику према Црној Гори“.

        Самарџић исказује забринутост због тишине у Бриселу поводом дешавања у Црној Гори, оптужујући Русију да је корумпирала врх ЕУ и то је разлог ћутања.

        https://www.in4s.net/video-senzacionalno-otkrice-nikole-samardzica-rusija-korumpirala-vrh-eu-povodom-desavanja-u-crnoj-gori/  

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари