НЕГОТИН: Драшковић да одмах одступи са места председника СПО!

ЗАХТЕВ ПРЕДСЕДНИЦЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА ЈАСМИНЕ СТОЈАНОВИЋ

  • „Последњи догађаји у странци, противстатутарно распуштање одбора и нелегално и противстатутарно избацивање из странке свих оних који се усуде да се успротиве Драшковићу“, напомиње се у саопштењу, „најбољи су доказ да у странци влада диктатура и једноумље“

        НЕГОТИН, (ФоНет) - Председница Општинског одбора Српског покрета обнове (СПО) у Неготину Јасмина Стојановић затражила је у саопштењу да председник СПО у „најкраћем року поднесе неопозиву оставку“.

        „Као највећи одбор СПО у Борском округу, и као одбор који је увек и на свим изборима од 1990. године имао посланика у Народној скупштини Србије“, наводи се у саопштењу, „имамо пуно морално право“ да захтевамо да „Драшковић одмах одступи са места председника СПО“.

        „Последњи догађаји у странци, противстатутарно распуштање одбора и нелегално и противстатутарно избацивање из странке свих оних који се усуде да се успротиве Драшковићу“, напомиње се у саопштењу, „најбољи су доказ да у странци влада диктатура и једноумље“.

        Према оцени из саопштења, „уласком у Пеокрет, одбијањем да пружи подршку државном врху у проналажењу решења за Косово и Метохију, као и тренутна политика према Косову коју води Драшковић, СПО су приближили коначном крају“.

        „Једини начин да СПО преживи, као и да преживе идеје и идеали за које се боримо, јесте да Вук Драшковић у наредних неколико дана поднесе неопозиву оставку. У противном СПО нема политичку будућност“, упозорава се на крају саопштења.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари