Постоји ли или не постоји „истурено одељење” ХААРП-а код Барајева?

СРБИЈА ПОСЛЕДЊИХ НЕДЕЉА КАО ДА ДОБИЈА СВОЈЕВРСНИ „АПОКАЛИПТИЧНИ ЖАНР” (1)

ХААРП на Аљасци

         СРБИЈУ су последњих недеља преплавили текстови са упозорењима: да земљу и Србије очекују велике невоље и природне катастрофе. Чак и – ни мање, ни више – изумирање Срба као народа кроз само три генерације.

         А све због  `истуреног одељења` мистериозног америчког акцелератора магнетних таласа ХААРП који је у стању да управља и људима и климатским приликама. А тајно је – за владавине Бориса Тадића и Мирка Цветковића – постављен недалеко од Београда. Код Барајева...

         Све поприма одлике `апокалиптичне литературе`, а већ је у неколико медија написана цела мања `библиотека`. У томе је предњачило електронско издање угашеног дневног листа Правда, али су се постепено укључивали и други.

         А власт: ћути. Нити потврђује нешто, нити ишта демантује. Зато је све, бар у неким случајевима, личило на оно из позанте Бећковићеве песме: рече ми један чо`ек, али ти не могу открит` - ни који, ни шта...

         Можда је неко нешто тајно и омогућио. Можда је нешто тајно и инсталирано. Али шта: није баш јасно, а ни – да ли је уопште...

         Уосталом, просудите сами. Факти ће у два наставка објавити добар део онога што је досад о `српској филијали` ХААРП-а написано...

 

Дневни лист Курир

ХААРП код Барајева крив за сушу у Србији?!

  • Електронски систем који утиче на промену климе постављен у Барајеву под изговором да на њему могу да се уче студенти

         АЛАРМАНТНО! У нашој земљи у мају је активиран ИХY систем (потпројекат специјалног америчког система антена ХААРП - електронски акцелератор магнетних таласа), који се користи у војне и научне сврхе, а за који је надлежан амерички универзитет Станфорд.

         Иронично је то што се у опису овог пројекта налази податак да тај напредни систем може да буде користан средњошколцима и студентима природних наука за разна истраживања, а само неколико редова касније пише да надгледа комуникацију међу подморницама?!

         - Тај систем прати веома ниске и екстремно ниске фреквенције. Укратко - надгледа метеоролошке прилике, подморнице, тло у дубину неколико стотина километара. Ради у сарадњи са системом ХААРП, а све је упаковано тако да делује као да се поклања земљама у циљу едукације ђака - каже добро обавештени извор Курира, који напомиње да је иста особа која је израдила студију о ХААРП, др Морис Коен са Универзитета Станфорд, надлежан за систем који је постављен у селу Бељина код Барајева.

         - Опште је познато да ХААРП мења температуру и влажност виших слојева атмосфере, што неповољно утиче на климу. Он је тако изазвао низ катастрофа у свету - поплава, ерупција вулкана, суша и земљотреса. Да ли треба да нагласим да је ово лето у Србији изразито суво - каже добро обавештени извор Курира.

         Никола Алексић, председник Еколошког покрета Новог Сада, каже да грађани нису ни свесни каква се темпирана бомба по људску психу налази код Барајева.

         - ХААРП је ништа друго до електромагнетна контрола људске психе. Она људе може да учини безвољним и врло агресивним. Суша је само део штете коју изазива - објаснио је Алексић.

         Иначе, читав пројекат ХААРП, чије се главно постројење налази на Аљасци, а његови делови на 150 локација у свету, осмислио је Бернард Истланд. Он је и сам упозоравао да његов систем ослобађа таласе високе фреквенције који могу да изазивају климатске катастрофе.

 

ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: ХААРП претвара жене у секс-робиње!

         СПЕЦИЈАЛНИ амерички систем антена ХААРП (Електронски акцелератор магнетних таласа), који је активиран 3. маја недалеко од Београда, у селу Бељина код Барајева, утиче на рад мозга и људе чини нервозним и агресивним, а жене претвара у секс-робиње.

         Познато је да је Џенет Морис из Одбора за глобалну стратегију вашингтонске организације коју је основао бивши заменик директора ЦИА Реј Клајн, изразила забринутост због евентуалне примене акустичне психокорекције.

         Кети О'Брајен, која је написала књигу Трансформација Америке, и Брајс Тејлор, која је свој случај описала у књизи Сјај звезда, најпознатије су жртве "контроле ума". У бројним књигама и написима у вези са контролом ума аутори узимају њих две као пример за претварање лепих жена у "робиње секса" - програмирањем свести.

         Линкон Лоренс је први употребио RHIC-EDOM технику (Radio Hypnotic Intercerebral Control - Electronic Dissolution of Memory), коју према писању Миссела Милера примењује ЦИА. Том техником радио сигналима утиче се на мозак умртвљују везе између две нервне ћелије или електронски поништава упамћени садржај, пише Правда.

         Инсталираним "можданим трансмитерима" омогућена је контрола понашања субјеката претворених у објекте. У мозак "посматраног" могу се "кришом" утиснути одређене слике, поготово у РЕМ фази сна.

         Не треба сумњати да постоји оружје којим се може утицати на проток енергија у људском организму и на свест људи и да се то оружје већ примењује.

 

Сајт дневног листа Правда

         Дневна новина Правда – прва која је реактивирала тему ХААРП у Србији - алармирала је грађане најављујући пре општу катаклизму него претварање лепих жена у „секс робиње“.

         Штавише, извори те новине тврде да је Србија бомбардована и окупирана јер је Милошевић, а касније и Коштуница, одбио да учествује у америчком поробљавању планете. Цветковић је био кооперативнији, па ће 12.октобра бити нешто страшно што свет још није видео, али ти добро обавештени извори из САД кажу да нико не зна шта нас чека – сем стерилитета!

 

Милошевић `99 одбио ХААРП у Србији, па добио нАТО бомбе!

  • Као резултат сервилности дојучерашње власти према САД, имамо антенски ХААРП систем у Барајеву и експерименте према српском народу који се од 3. маја врше врло активно, и надам се да ће нова Влада Србије тај комплекс уклонити. Такође се мора коначно истражити и ко је званично дозволио и потписао инсталирање овог опасног америчког инструмента за контролу менталне свести нашег народа – каже извор „Правде“ добро упућен у дешавања око ХААРП-а

         АНТЕНСКИ ХААРП систем који својим дејством контролише јоносферу земљине атмосфере, и контролише климу али и менталну свест људи, почео је са дејством 3. маја ове године, а постављен је пре три или четири године.

         Оно што многи не знају, а што „Правда“ преко својих извора ексклузивно сазнаје, јесте да је ХААРП по налогу врха САД требало да буде инсталиран у Србији још 1999. године заједно са НАТО окупацијом Косова, што је тадашњи председник СРЈ Слободан Милошевић енергично одбио, након чега је уследило тромесечно бомбардовање наше земље од стране Северноатлантске алијансе.

         Током ултимативних преговора који су се водили током јесени 1998. и првог тромесечја 1999. године, амерички изасланик Ричард Холбрук најоштрије је од председника Милошевића, поред размештања НАТО база на Косову и Метохији, тражио и дозволу за постављање ХААРП антенског система, што је Милошевић заједно са осталим захтевима најјаче светске војне силе одбио.

         О свему су били упознати и генерали Момчило Перишић и Драгољуб Ојданић, начелници Генералштаба Војске Југославије у периоду непосредно пре, за време и после НАТО агресије, који су такође одлучно били против захтева САД, укључујући и постављање ХААРП-а на српској територији. Резултат одбијања југословенског врха је познат – тромесечно бомбардовање које је започело 24. марта 1999. године било је један од највећих злочина над једном сувереном европском државом у другој половини 20. века.

         НАТО базе тада нису постављене на Косову, а ни ХААРП систем није инсталиран у Србији, што се није десило ни после Милошевићевог пада октобра 2000. године, јер ни нови председник СРЈ Војислав Коштуница није пристајао на ХААРП ултиматум, као ни кабинет који је као премијер водио у периоду од 2004. до 2008. године.

         Са доласком на власт кабинета Мирка Цветковића, за ХААРП антене у Србији очигледно је дошао најповољнији тренутак, јер како каже извор „Правде“, нови захтев тадашњег потпредседника САД Џозефа Бајдена да се овај антенски систем постави, није наишао на препреке.

         - Као резултат сервилности дојучерашње власти према САД, имамо антенски ХААРП систем у Барајеву и експерименте према српском народу који се од 3. маја врше врло активно, и надам се да ће нова Влада Србије тај комплекс уклонити. Такође се мора коначно истражити и ко је званично дозволио и потписао инсталирање овог опасног америчког инструмента за контролу менталне свести нашег народа – каже извор „Правде“ добро упућен у дешавања око ХААРП-а.

         Постоје сумње да су Американци и поред противљења тадашње власти још 2003. године, шест година пре ултимативног захтева, покушавали експерименте као претходницу постављања ХААРП антена. Како се помоћу ХААРП-а манипулише са јоносфером, пробе ради, извршени су експерименти успављивања људи усмереном и фокусираном енергијом, што је урађено у једном граду у Немачкој, али и у нашој Лозници.

         Тада су, према сведочењу неколико очевидаца, готово сви Лозничани били 15 минута у колективном сну, успавани управо зрацима ХААРП антена инсталираних 340 километара од југословенске границе.

 

ОДЛУЧУЈУЋИ ДАН: ХААРП 12. октобра емитује најјаче зрачење над Србијом

Прете поплаве и земљотреси!

  • У седишту овог система на Аљасци донета је одлука да се 12. октобра изврши генерална проба способности и спремности ХААРП-а да врши утицај у јоносфери са, у последњих двадесет година постојања, најјачом емисијом зрачења
  • Одабрано је десет локација ХААРП-а широм света, укључујући и Србију, где ће се овај експеримент извршити. Владе тих држава о томе су обавештене средином маја месеца ове године

         АНТЕНСКИ ХААРП систем емитоваће 12. октобра до сада најјачу емисију зрачења ка јоносфери у десет постројења на планети, укључујући и Барајево у Србији, а последице ове пробе, односно експеримента, могле би бити веома опасне.

         Како „Правда“ ексклузивно сазнаје од извора из САД који већ дуже време прати тематику ХААРП-а, у седишту овог система на Аљасци донета је одлука да се 12. октобра изврши генерална проба способности и спремности ХААРП-а да врши утицај у јоносфери са, у последњих двадесет година постојања, најјачом емисијом зрачења.

         Одабрано је десет локација ХААРП-а широм света, укључујући и Србију, где ће се овај експеримент извршити. Владе тих држава о томе су обавештене средином маја месеца ове године, а централа ХААРП система захтевала је да евентуална одговорност за последице тога дана и максималног зрачења не сносе ни САД, ни централа овог антенског система.

         - Највећи је проблем што нико не зна шта ће се тог 12. октобра заправо догодити у Србији и још неколико држава широм света, и какве ће последице бити. У коликој ће мери та проба утицати на здравље и менталну свест грађана, да ли ћемо ризиковати појаву поплава или земљотреса, нико не може са сигурношћу рећи, јер ако се пре две деценије о ХААРП-у и његовим ефектима знало минимално, данас се не зна ни толико. Наиме, САД држе као војну тајну све везано за овај антенски систем, и тек се ту и тамо појаве неке штуре информације.

         Грађани Србије нису ни свесни какву Пандорину кутију зла имају надомак Београда и свако ко је дозволио постављање ХААРП-а у овој држави, требало би да одговора. Познате по бахатости, Сједињене Америчке Државе често нису ни постављале директно питање о дозволи инсталирања ХААРП-а у другим државама, него су то провлачиле кроз споразуме о цивилној и војној сарадњи или у споразуму о приступању Партнерству за мир или НАТО-у. Светска али и наша јавност већ месецима расправља о календару Маја и 21. децембру као смаку света, а нико и не зна да нам се много реалнија опасност приближава већ 12. октобра – упозорава саговорник и извор „Правде“.

 

ХААРП антене узрокују канцер и стерилитет

Срби нестају кроз три генерације

  • Влади САД је овакав пројекат потребан, јер ХААРП, односно ЕЛФ фреквенце могу блокирати у потпуности електронске уређаје и непријатељске радио-таласе, да откривају скривене бункере и да откривају летелице и ракете чак на другој страни земљине кугле, али је неприхватљиво да стотине милиона људи широм планете држе као таоце и утичу им на животе и будућност – написао је амерички новинар и публицист Едуард Мајер

         УКОЛИКО се не прекине дејство ХААРП антенског система инсталираног у селу Бељина код Барајева, могло би се десити да кроз три генерације буквално останемо без популације и да се број Срба сведе на минимум, јер ХААРП, како се основано сумња, између осталих штетних дејстава утиче негативно и на појаву канцерогених обољења као и на стерилитет код мушкараца.

         за “Правду” каже Дејан Маркуш, биолог и генетичар који већ више од десет година живи и у ради у САД, у тој земљи је у протеклих неколико година одржано низ трибина и објављен је велики број новинских чланака о штетности ХААРП-а укључујући и изазивање стерилитета код мушке популације која је изложена дејствима овог антенског система.

         - Већ 20 година колико САД улажу у ХААРП систем и инсталирају га по свету где сматрају да је њима потребно и у интересу. Води се и полемика о правој намени овог система и његовим последицама, али се нико од званичника још није одлучио да америчкој и светској јавности објасни шта је то заправо и о чему је реч.  Да ХААРП штетно утиче на природу, климу и човека нема сумње, сада само треба утврдити тачан степен негативног утицаја, али свакако да је значајан.

         Пре четири године присуствовао сам трибини омладинске еколошке организације из Питсбурга која је говорила о ХААРП-у, и тада су појединци, од којих су неки били  универзитетски професори, истицали да ХААРП може да изазове канцер али и стерилитет код мушкараца. Када имамо у виду колики је наталитет у Србији, онда је јасно да је постављање ХААРП антена надомак Београда прави злочин према српском народу. Простом рачуницом и математичком прогресијом рачунамо да  кроз три генерације, а то је за педесетак година, наталитет може да се сведе на минимум – упозорава Маркуш.

         Још 1998. године у ауторском тексту објављеном на интернету и у часопису “Праксис”, амерички новинар и публицист Едуард Мајер побројао је неке од најопаснијих утицаја ХААРП-а на природу и људе укључујући  појаву канцерогених обољења и стерилитета.

         - ХААРП, то наизглед шифровано и за најширу јавност неразумљиво име, крије чињеницу да овај систем има потенцијал да створи за човечанство већу катастрофу од атомске бомбе. Америчка влада намерава да помоћу ХААРП система, у који је уложила милијарде долара, бомбардује небо енергенским зрацима из огромне инсталације антена.

         Ови зраци ће се одразити на земљу кроз јоносферу као електрични таласи екстремно ниске фреквенције (ЕЛФ), а ти таласи, односно вибрације у стању су да продру у мозак људи и животиња уколико су усмерене у њиховом правцу. Ови таласи не само да ће жртву имобилисати и спречити да се брани већ ће јој променити и менталну свест и то потпуно, кроз дужи временски период. Такође, такви таласи могу на дужи период да изазову и канцерогена обољења и стерилитет.

         Јасно је да је влади САД овакав пројекат потребан, јер ХААРП, односно ЕЛФ фреквенце могу блокирати у потпуности електронске уређаје и непријатељске радио-таласе, да откривају скривене бункере и да откривају летелице и ракете чак на другој страни земљине кугле, али је неприхватљиво да стотине милиона људи широм планете држе као таоце и утичу им на животе и будућност – каже између осталог у свом тексту Мајер.

 

Опасни таласи и зид ћутања

  • Уколико такав антенски систем не постоји у Бељини или нема опасна дејства, зашто онда нико од оних који би морали да знају конкретне појединости не налази за сходно да јавно кажу: „Правда“ измишља, ХААРП не постоји?!

         ДА је Србија земља чуда у којој је све могуће, одавно је познато и птицама на грани, али ето, увек се некако сви изнова изненадимо на све оно што је претходних година и деценија рађено мимо нашег знања, односно знања грађана и пореских обвезника, и што се нико од одговорних није ни потрудио да објасни. У мору афера које још чекају своје расплете и кажњавање криваца, ХААРП антене су само једна од њих, али можда и најопаснија по здравље и будућност људи који живе у овој земљи.

         Шта се то заправо налази на само 50 километара од центра Београда, у Барајеву, тачније у месту Бељина, и колико су грађани Београда и Србије угрожени антенским системом, за многе „чудно“ названим ХААРП? Ни после месец дана скоро свакодневног писања „Правде“ о ХААРП антенама код Барајева и изјава саговорника нашег медија упућених у ову тематику, не оглашава се нико од бивше цивилне и војне власти, који би по логици ствари, морали да знају шта се то дешава у Барајеву. Нити потврђују писање „Правде“ нити га демантују. Зид ћутања је и даље изгледа на снази, јачи како ствари стоје и од ХААРП антена и њихових таласа.

         Уколико такав антенски систем не постоји у Бељини или нема опасна дејства, зашто онда нико од оних који би морали да знају конкретне појединости не налази за сходно да јавно кажу: „Правда“ измишља, ХААРП не постоји. Зашто не понуде конкретне доказе за то или да потврде наше наводе, да јавности понуде објашњење и разлоге инсталирања таквог комплекса у Србији. Медији не могу и неће бити судије никоме, па ни онима који су евентуално дозволили постављање антенског комплекса створеног од стране САД да контролише климу и менталну свест људи, али неће ни затварати очи пред незгодним темама или потенцијалним опасностима које се надвијају над државу и народ.

         Све док они који би требало да говоре ћуте, имаћемо ситуацију да управо они који не могу више да уста и очи држе затвореним – реагују.

         Управо се то ових дана дешава, па тако поједине патриотске организације али и грађани Барајева најављују јавне протесте против ХААРП антена у својој околини и држави Србији. Народ жели и има право да зна „шта се иза брда ваља“, а ако не постоје ни „брдо“ ни „ваљање“ тим боље, али нека се то јасно каже и наравно понуде докази који ће јавност умирити.

         Ни крајње конкретна питања која је „Правда“ упутила бившем премијеру и бившем министру одбране о ХААРП-у нису наишла на одговоре, вероватно људи имају преча посла притиснути разноразним другим оптужбама која ових дана стижу од Агенције за борбу против корупције и других сличних организација.

         Данас нико више нема права да ћути, од народа, медија до власти, било бивше, било садашње, када су у питању ствари од националног значаја, а уништавање климе и психе ове државе и народа свакако спада у тему од националне важности. Зид ћутања не сме бити јачи од права јавности да зна, а пред тим правом падају и много јача оружја него што је то ХААРП.

 

Кратак преглед историје ХААРП-а

  • Кичма пројекта ХААРП су 12 Рајтеонових патената, који се заснивају на сличном принципу, бежичном преносу информација и енергије на огромне даљине. А сви заједно, базирају се на пројектима Николе Тесле насталих у раном 20. веку. Зато се и не треба чудити оптужбама Ирана да САД користи оружје српског научника Николе Тесле

Извор: haarp.net

         ХААРП је патент који је припадао британској компанији АРКО (ARCO Pоwer Tehnologies Incorporated), ћерка Атлантик Ричфилд компани, једна од највећих нафтних компанија у свету. АРТИ је био извођач примарних радова на Аљасци. Секундарне радове и цео пројекат откупљује америчка корпорација Е-системс 1994. која је пословала под патронатом ЦИА.

         Ова компанија већ је изводила сличне радове. За пословање ове компаније, годишње се издвајало 1,8 милијарди долара, а чак 800 милиона били су намењени за тајне пројекте. Ови пројекти су били толико тајни, да ни Сенат није знао где се ова средства троше. Исте године у посао улази Рајтеон корпорација, једна од највећих у одбрамбеној индустрији и 42. корпорација по богатству у свету. Ова корпорација поседовала ја на хиљаде патената, од којих су неки били кључни за пројектовање ХААРП-а.

         Кичма пројекта ХААРП су 12 Рајтеонових патената, који се заснивају на сличном принципу, бежичном преносу информација и енергије на огромне даљине. А сви заједно, базирају се на пројектима Николе Тесле насталих у раном 20. веку. Зато се и не треба чудити оптужбама Ирана да САД користи оружје српског научника Николе Тесле.

         Међутим, ово не треба схватити да је Никола Тесла желео да направи оружје за масовно уништење, већ још једну корисну алатку која ће бежичним путем бесплатно производити и преносити електричну енергију, што би много олакшало живот људи, посебно у економском смислу. Да су се којим случајем све Теслине идеје које је имао у глави нашле на папиру, питање је да ли би данас постојала планета.

         Даљим проучавањем ових патената, дошло се до закључка да осим бежичног преноса енергије у стању су да произведу масивне експлозије, сличне нуклеарним али без ефекта радијације, могу да емитују енормну топлоту на великим површинама, да служе као радар огромног домета и систем за детекцију и распознавање летећих објеката.

         Према изјавама тадашњих званичника Министарства одбране САД, ХААРП је још једна дефанзивна алатка корисна америчкој војсци која између осталог служи за:

         - емитовање снажних експлозија сличних нуклеарним, али без трајних последица на околину,

         - алтернатива застарелом и масивном систему комуникација између подморница,

         - могућност ометања комуникација, без угрожавања сопствених,

         - алтернатива садашњем пројекту далекодометног радара, новим знатно функционалнијим и флексибилнијим системом,

         - алатка за геофизичка истраживања и лакшег проналажења нафте,

         - уређај за детекцију и елиминисање ниско летећих авиона и балистичких ракета.

         Ова идеја звучи феноменално за оне који верују речима Министарства одбране САД.

         Даљим проучавањем, види се да је ово заиста моћно и опасно оружје по планету. Рад овог система базира се на употреби јоносфере, слоја земљине атмосфере задуженог да филтрира и ублажи огромну сунчеву топлоту која иде ка земљи. Масовном експлоатацијом, слој пропушта више топлоте. А можда је ово одговор на глобално загревање?

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари