ВУЧИЋ: Мотке никоме нису добро донеле, Србији не треба ни босански ни украјински сценарио

У ТОПОЛИ РЕКАО РУКОВОДСТВО ЈЕДНУ ЗЕМЉУ МОЖЕ ДА ВУЧЕ НАПРЕД,

АЛИ И У ПРОПАСТ

  • Председник НС Велимир ИЛИЋ: Окупили смо се на значајном месту где је народ предао барјак Карађорђу да га води, а данас грађани Србије тај барјак дају Вучићу како би било боље и сељаку и пензионеру...

        ЛИДЕР Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић поручио је данас да је за Србију и њен економски развој потребна политичка стабилност и истакао да је изузетно важна снага руководства која једну земљу може да вуче напред или у пропаст.

        Вучић је на предизборном скупу у Тополи у порти Карађорђеве цркве поручио да ће се наставити борба против криминала и корупције како би се свима показало да се не исплати пљачкати.

        Он је напоменуо да је Србија постала поуздан партнер и да је то политика која ће држави омогућити више пријатеља.

        Указујући још једном на потребу политичке стабилност и да Србији није потребан босански или украјински сценарио Вучић је поручио да „мотке ником нису добро донеле осим ако су уперене против агресора“.

        „Они који мисле да моткама решавају ствари нека узму оловке у руке“ рекао је Вучић и позвао грађане да изађу 16. марта на изборе.

        Он се позвао и на речи председника Србије Томсилава Николића који је пред изборе увек говорио да се „дотерамо на дан избора и изведемо све своје на гласање“.

        Потпредсеник СНС Никола Селаковић казао је да исто онолико колико им је киша недостајала да натопе своја поља тако је Србији до пре годину и по дана, недостајало оно што грађане боли више од празног стомака, а то је правда.

        Селаковић је истакао да је управо Вучић почео да враћа поверење грађана у институције и државу.

        Председник НС Велимир Илић указајући да су се окупили на значајном месту где је народ предао барјак Карађорђу да га води, а да данас грађани Србије тај барјак дају Вучићу како би било боље и сељаку и пензионеру...

        Председник Извршног одбора СНС Радомир Николић је рекао да у Србији постоје политичари који се као хоботнице са пипцима држе за фотељу, друге ставили у џепове грађана,а трећим броје новац испод стола због чега народ нема посла, села одумиру а народ нема поверења у институције.

        Николић је рекао да је ово питање опстанка или нестанка и да се Србија налази под корупционашким јармом из ког се не излази лако али да су стога потребне реформе и да зато треба уредити полицију, судство, здравство, образовање...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари