Тадић: Тужилаштво ће показати да је под Вучићевом контролом ако не утврди ко је прислушкиван

„НОТОРНА ЈЕ ЛАЖ СВЕ ШТО ЈЕ ВУЧИЋ РЕКАО О МЕНИ И ПРИСЛУШКИВАЊУ“

         ПРЕДСЕДНИК Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић изјавио је да ће тужилаштво показати да је под апсолутном контролом председника Србије Александра Вучића уколико не покрене поступак како би се утврдило ко је незаконито прислушкиван.

        "Све што је Вучић рекао о мени и прислушкивању је ноторна лаж", рекао је Тадић на конференцији за новинаре и додао да је Вучић њега прислушкивао а да је јавност то сазнала из изјаве шефа Српске радикалне странке Војислава Шешеља.

        Он је рекао да никада није скидао ознаку државне тајне са докумената као и да је то Влада чинила искључиво када су у питању суђења у Хагу.

        Према његовим речима, Вучић је слагао да је скинуо ознаку државне тајне пре него је на телевизији показао документа о прислушкивању јавности, јер се то чини посебним актом и објављује у Службеном гласнику а не пред камерама.

        Тадић је позвао Вучића да "ћути или ће наставити своју борбу", подсетивши да већ трећи пут излази пред новинаре на тему прислушкивања.

        "Основни учитељи Александра Вучића су Гебелс, Луј 14. који је говорио: 'Држава то сам ја' и Војислав Шешељ", рекао је Тадић.

        (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари