Путин: Русија специјалном операцијом зауставља рат који се води против њеног народа

ПРИЛИКОМ ДОДЕЛЕ ДРЖАВНИХ НАГРАДА РЕКАО: ДОНБАС ЈЕ 9 ГОДИНА ОДБИЈАО НАПАДЕ НА СВОЈЕ ЉУДЕ

* Оценио да Русија тренутно пролази кроз тешка времена, али да је сада у посебном периоду моћне консолидације, са заоштреним националним осећањем и жељом да се по сваку цену учврсте темељи духовности и услови неопходни привреди и образовању младих

_________________________________________________________

         УЗ ПОМОЋ специјалне операције у Украјини Русија покушава да заустави рат који против ње води непријатељ нашег народа – иизјавио је Владимир Путин.

         Приликом доделе највиших државних награда у Јектеринској дворани Кремља додатно је нагласио:

         „Донбас је девет година одбијао нападе на своје људе. Девет година наш непријатељ, непријатељ нашег народа, води рат против тих људи. Често чујемо да је Русија започела неку врсту рата. Не, Русија уз помоћ специјалне војне операције покушава да заустави рат који се води против нас, против нашег народа, чији је део, због историјске неправде, завршио ван граница историјске руске државе“.

         Оценио је да Русија тренутно пролази кроз тешка времена, али да је сада у посебном периоду моћне консолидације, са заоштреним националним осећањем, са жељом да се по сваку цену учврсте темељи духовности и услови неопходни привреди и образовању младих.

         Путин је додао да је то неопходно да би се обезбедила безусловна будућност земље:

          „Сви наши војници, без обзира на националну припадност, боре се за своју државу.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари